Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закуску з яловичого мови
Список необхідних продуктів: одна ріпчаста цибулина, півтора кілограмів яловичого мови, одна велика морква, один великий корінь петрушки, одне варене яйце, столова ложка насіння кунжуту, один гострий перець, кріп, одна столів. ложка 3% оцту, петрушка, одна чайн. ложка цукру, одна столів. ложка соєвого соусу, мелений червоний перчик, три зубчики часничку, курячий бульйон, три-чотири дрібно порубаних пір'їнки зеленої цибулі, дві столів. ложки рослинної олії.
Процес приготування:

Яловичий язик моєму, кладемо каструлю, заливаємо бульйоном. Чистимо та миємо моркву, цибулю, корінь петрушки. Кладемо овочі до мови і варимо до готовності мови. Мова виймаємо, поміщаємо під струмінь холодної води і відразу ж знімаємо шкіру. Повертаємо мову в бульйон, нагріваємо до кипіння і охолоджуємо.

Робимо маринад з рубленого гострого перцю, розчавленого часнику, цукру, соєвого соусу, оцту, рослинного масла, солі. Мова ріжемо тонкими скибочками, кладемо на глибоке блюдо, заливаємо маринадом, затягуємо плівкою і ставимо в холодильник на 3 години.

Дістаємо мову з маринаду, розкладаємо на блюді, приправляємо червоним перцем, прикрашаємо яйцем, порізаним на скибочки, посипаємо кунжутом і рубаною зеленню.
Просмотров: 625
Категория: Рецепти |

Рекомендовані рецепти:

Гречка в східному стилі
М'ятне печиво "Мохіто"
Голубці з вешенками
Картопляні галушки по-словацьки "страпачки"
Цибулевий пиріг за німецьким рецептом
Цепеліни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: