Головна » Статті » Рецепти

Салат «Танк»
Салат «Танк»:

400 г печінки тріски
3 яйця
200 г відвареного рису
150 г цибулі
сіль
майонез

маслин

зелень

Цибулю дрібно покришити. Яйця натерти на дрібній тертці. Печінка тріски розім'яти виделкою. Додати рис, яйця, цибулю, посолити за смаком. Заправити майонезом.

З маслин викладаємо танк.

«Танк» — це салат, яким ви можете побалувати свого коханого чоловіка 23 лютого або будь-яке інше свято.

Просмотров: 785
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, «танк»

Рекомендовані рецепти:

Сирні пампушки
Печиво "Кураб'є Бакинське"
«Рафаелло» з плавлених сирків
Голландський салат з оселедцем
Котлети з підливою
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: