Спагетті з томатно-імбирним соусом: 3 ст. ложки оливкової олії 3 зубчики часнику, подрібнити пластівці перцю чилі за смаком 1-2 ст. ложки свіжого кореня імбиру, нарізати тонкою соломкою 1 банку ( 800 грам консервованих помідор в томатному соку 300 грамів спагетті 5-7 гілочок базиліка, листочки порубати сіль Спагеті відварити, відкинути на сито, зберігши трохи води від варіння пасти. У великій сковороді розігріти оливкову олію на середньому вогні. Викласти часник і пластівці чилі і швидко готувати до появи аромату. Викласти імбир і готувати ще 2-3 хв. Викласти помідори і їх розчавити дерев'яною ложкою. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати соус до загусання 10-15 хв. Приправити соус сіллю і перцем. Перемішати спагетті з соусом і базиліком, додавши при необхідності трохи води від варіння пасти, щоб створити потрібну консистенцію.
|