Головна » Статті » Рецепти

Спагетті з томатно-імбирним соусом
Спагетті з томатно-імбирним соусом:

3 ст. ложки оливкової олії
3 зубчики часнику, подрібнити
пластівці перцю чилі за смаком
1-2 ст. ложки свіжого кореня імбиру, нарізати тонкою соломкою
1 банку ( 800 грам консервованих помідор в томатному соку
300 грамів спагетті
5-7 гілочок базиліка, листочки порубати
сіль

Спагеті відварити, відкинути на сито, зберігши трохи води від варіння пасти. У великій сковороді розігріти оливкову олію на середньому вогні. Викласти часник і пластівці чилі і швидко готувати до появи аромату. Викласти імбир і готувати ще 2-3 хв. Викласти помідори і їх розчавити дерев'яною ложкою. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати соус до загусання 10-15 хв. Приправити соус сіллю і перцем. Перемішати спагетті з соусом і базиліком, додавши при необхідності трохи води від варіння пасти, щоб створити потрібну консистенцію.

Просмотров: 419
Категория: Рецепти |
| Теги: соусом, спагетті

Рекомендовані рецепти:

Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Клубочки ниток
Паштет по-східному
Голландський салат з оселедцем
Пиріг з гарбузом і ківі
Сорбе з чорної смородини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: