Головна » Статті » Рецепти

Картопля, фарширована грибами
Картопля, фарширована грибами:

картопля — 8шт,

гриби свіжі — 200г,

цибуля ріпчаста — 1-2шт,

сіль.

 

Гриби ретельно промити, нарізати і обсмажити з цибулею. У очищеного картоплі зрізати верхню частину, маленьким гострим ножем акуратно вирізати середину, посолити і наповнити грибним фаршем. У форму для запікання налити трохи олії, поставити картоплю і запекти в духовці до готовності.

Просмотров: 695
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: картопля

Рекомендовані рецепти:

Печиво серпантин
Хрустка випічка
Булочки з полуницею
Курчата, приготовані у виноградному соку
Пісні рогалики
Святковий торт "Смородинка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: