Головна » Статті » Рецепти


Бутерброд на сніданок: 4 шматка хліба з житнього борошна,4 шматочки твердого сиру,1 помідор,1-2 печериці,2 ст. л. кетчупу (я використовувала хайнц з часником),вершкове масло кімнатної температури. Досить тонко наріжте помідори і гриби. Кожен шматок хліба намажте маслом з обох сторін і обсмажте на сковороді з обох сторін. Тонкий шар масла зробить хліб хрустким. Потім хліб з одного боку змастіть тонким шаром кетчупу, потім покладіть тонкі скибочки сиру, потім помідор і зверху гриби і накрийте другим шматком хліба. Покладіть наш бутеброд на сковороду і дайте сиру розплавитися, потім переверніть бутерброд і ще трохи обсмажте з закритою кришкою.
Переглядів: 847
Рецепти | | Коментарі (0)

Макарони, запечені з тунцем: Макарони (ріжки, спіральки, черепашки) – 250г сухихОливкова олія – 1 ст. ложкаЧерешки селери – 2 великих черешка.Лук – 1Тунець – 1 банка у власному сокуСир домашній – 200гСметана 20% — 100гЯйця — 2Перець чорний меленийСільМасло вершкове – 50гСухарі мелені – 4 ст. ложки Кілька пір'їнок дрібного зеленого лука. Масло покладіть в морозилку. Доведіть до кипіння підсолену воду і варіть в ній макарони 5 хвилин. Потім відкиньте їх на друшляк і викладіть в миску. Додайте оливкову олію, щоб макарони не злипалися і перемішайте.Наріжте черешки селери....
Переглядів: 826
Рецепти | | Коментарі (0)

Кільця до пива: 1 скл. томатного соку,1 скл. борошна, ст. л. цукру, ч. л. сухих дріжджів,1 ст. л. рослинного масла, ч. л. солі,мелений коріандр і чорний перець – за смакомкальмари,лук. Цибулю наріжте кільцями приблизно 4-5 мм товщиною, посипте цукром і збризніть лимонним соком. Тушки кальмара також розріжте на кільця, посоліть, поперчіть і відкладіть. Приготуйте кляр з томатного соку і інших інгредієнтів, додайте борошна, щоб вийшло тісто густоти сметани. Накрийте серветкою і поставте в тепле місце на 30-40 хвилин. Потім розігрійте рослинне масло для смаження, опускайте підготовлені кільця в кляр і смажте...
Переглядів: 859
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирні кульки: 400 г сиру,4 білка,ковбаси – за смакомпанірувальні сухарі,фритюр.часник, мелений перець, шматочки копченої Натріть сир на дрібній тертці. Додайте збиті білки з дрібкою солі, акуратно перемішайте, додайте наповнювачі за смаком і зліпити кульки. Обваляйте кульки в панірувальних сухарях і обсмажте у фритюрі. Викладіть на паперові рушники, щоб вбрався зайвий жир.
Переглядів: 825
Рецепти | | Коментарі (0)

Рибні палички з начинкою: 400 г філе риби,200 р картоплі,2 ч. л. солі,1 ч. л. меленого чорного перцю,6 яєць. Рибу обдайте окропом, дайте стекти воді і двічі пропустіть через м'ясорубку. Додайте перець, сіль, 4 яйця і все перемішайте. Наріжте картоплю довгою соломкою і обсмажте у фритюрі. Викладіть на паперові рушники, щоб вбралося зайве масло. Збийте 2 яйця. Картопляні палички вмочайте в яєчну піну, потім у рибну масу і обсмажте в киплячому рослинному маслі.
Переглядів: 782
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Романтичний»: 200 г курячого філе,1 свіжий огірок,2-3 листків салату,50 г сиру,3 ст. л. майонезу,3 ст. л. натурального йогурту або нежирної сметани,1 мандарин,сіль за смаком.Куряче філе відварити до готовності. Посолити. Залишити в бульйоні до повного охолодження. Сир натерти на тертці. Огірок нарізати соломкою. В порційні креманки або келихи покласти шар дрібно порізаної курячого філе. Зробити соус із майонезу з йогуртом. Змастити шар курячого філе заправкою. Викласти шар нарізаного огірка. Змастити заправкою. Укласти шар тертого сиру. Змастити заправкою. Прикрасити невеликими листочками салату і скибочками мандарина. Поставити в холод на кілька годин і подавати до столу.
Переглядів: 851
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопля по-італійськи: 6-8 картоплин,2 ст. ложки соняшникової олії,2 зубчики часнику, 3\\4 ч. ложки сушеної зелені, сіль, перець,100 г сиру твердих сортів. Наріжте картоплю в довжину скибочками. Розкладіть скибочки на деко. В окремій мисці змішайте олію, вичавлений часник, зелень, сіль, перець. Сумішшю намажте кожен скибочка картоплі. Запікайте в духовці 30 хвилин при температурі 200 градусів C. В кінці посипте дрібно тертим сиром.
Переглядів: 838
Рецепти | | Коментарі (0)

Коліщатка з м'ясною підливою: 300 г м'ясної вирізки,200 р макаронів «коліщата»,50 г вершкового масла, спеції для м'яса, 1 болгарський перець,3 стиглих помідора,1 морквина,1 цибулина,100 г сиру, сіль. М'ясо поріжте на невеликі шматочки і обсмажте з цибулею. Додайте дрібно нарізані помідори і перець. Посоліть і додайте спеції і 150 г води. Тушкуйте до готовності. Макарони відваріть і посоліть. Відкиньте на друшляк, акуратно промийте і заправте вершковим маслом. Покладіть макарони на блюдо, зверху, в середину покладіть м'ясо з овочами. Присипте тертим сиром.
Переглядів: 793
Рецепти | | Коментарі (0)

Котлети «Гостреньке почуття»: 400 г фаршу (свинина+яловичина),2 головки цибулі (великі), 1 яйце, 1 помідор,150 г сиру (твердого сорту),2 ст. ложки гострого кетчупу, 30 мл соняшникової олії,сіль, перець (мелений чорний, червоний). В м'ясний фарш додайте перекручений цибулю, яйце, сіль, суміш перців. Надайте форму круглої котлети і обсмажте до готовності на соняшниковій олії. Накрийте кришкою після того як котлети обжарились, щоб зберегти соковитість. Викладайте з сковороди, щоб котлети не ввібрали багато олії. Остудіть котлети і промажте їх кетчупом, зверху покладіть по одному кружечку помідора на кожну котлетку і посипте зверху тертим сиром. Надішліть котлетки в духовку або мікрохвильову піч до тих...
Переглядів: 814
Рецепти | | Коментарі (0)

Реберця запечені: 500 г свинячих реберець,4-5 картоплини,1 морква,1 цибулина, 50 г майонезу, 50 г сметани,2 зубчики часнику, сіль, перець,соняшникову олію. Наріжте дрібно цибулю. Реберця порізати на частини. Обсмажте реберця з цибулею на соняшниковій олії. Додайте води і тушкуйте 10-15 хвилин. Картоплю і моркву наріжте великими шматочками. Сметану, майонез, перець і сіль перемішати в окремій чашці. Викладіть у форму або горщик, шар картоплі, шар заливки, реберця, шар моркви, шар заливки. Поставте в духовку на 30-40 хвилин при температурі 200 градусів C. Перед подачею посипте дрібно подрібненим кропом.
Переглядів: 816
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 21-30 31-40 ... 4691-4700 4701-4708