Головна » Статті » Рецепти |
Коліщатка з м'ясною підливкою
Коліщатка з м'ясною підливою: 300 г м'ясної вирізки, 200 р макаронів «коліщата», 50 г вершкового масла, спеції для м'яса, 1 болгарський перець, 3 стиглих помідора, 1 морквина, 1 цибулина, 100 г сиру, сіль. М'ясо поріжте на невеликі шматочки і обсмажте з цибулею. Додайте дрібно нарізані помідори і перець. Посоліть і додайте спеції і 150 г води. Тушкуйте до готовності. Макарони відваріть і посоліть. Відкиньте на друшляк, акуратно промийте і заправте вершковим маслом. Покладіть макарони на блюдо, зверху, в середину покладіть м'ясо з овочами. Присипте тертим сиром. | |
Просмотров: 794 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |