Головна » Статті » Рецепти

Коліщатка з м'ясною підливкою
Коліщатка з м'ясною підливою:

300 г м'ясної вирізки,

200 р макаронів «коліщата»,

50 г вершкового масла, спеції для м'яса, 1 болгарський перець,

3 стиглих помідора,

1 морквина,

1 цибулина,

100 г сиру, сіль.

М'ясо поріжте на невеликі шматочки і обсмажте з цибулею. Додайте дрібно нарізані помідори і перець. Посоліть і додайте спеції і 150 г води. Тушкуйте до готовності. Макарони відваріть і посоліть. Відкиньте на друшляк, акуратно промийте і заправте вершковим маслом. Покладіть макарони на блюдо, зверху, в середину покладіть м'ясо з овочами. Присипте тертим сиром.

Просмотров: 458
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, покладіть

Рекомендовані рецепти:

Пастуше пиріг
Хачапурі
"Торф'яної пиріг"
Пудинг з фініками
Яблучний штрудель з-австрийски
Десерт "Халвинка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: