Котлети «Гостреньке почуття»: 400 г фаршу (свинина+яловичина), 2 головки цибулі (великі), 1 яйце, 1 помідор, 150 г сиру (твердого сорту), 2 ст. ложки гострого кетчупу, 30 мл соняшникової олії, сіль, перець (мелений чорний, червоний). В м'ясний фарш додайте перекручений цибулю, яйце, сіль, суміш перців. Надайте форму круглої котлети і обсмажте до готовності на соняшниковій олії. Накрийте кришкою після того як котлети обжарились, щоб зберегти соковитість. Викладайте з сковороди, щоб котлети не ввібрали багато олії. Остудіть котлети і промажте їх кетчупом, зверху покладіть по одному кружечку помідора на кожну котлетку і посипте зверху тертим сиром. Надішліть котлетки в духовку або мікрохвильову піч до тих пір, поки сир не поплавится і апетитно покриє всю котлету. Блюдо готове.
|