Головна » Статті » Рецепти

Котлети «Гостреньке почуття»
Котлети «Гостреньке почуття»:

400 г фаршу (свинина+яловичина),

2 головки цибулі (великі), 1 яйце, 1 помідор,

150 г сиру (твердого сорту),

2 ст. ложки гострого кетчупу, 30 мл соняшникової олії,

сіль, перець (мелений чорний, червоний).

В м'ясний фарш додайте перекручений цибулю, яйце, сіль, суміш перців. Надайте форму круглої котлети і обсмажте до готовності на соняшниковій олії. Накрийте кришкою після того як котлети обжарились, щоб зберегти соковитість. Викладайте з сковороди, щоб котлети не ввібрали багато олії. Остудіть котлети і промажте їх кетчупом, зверху покладіть по одному кружечку помідора на кожну котлетку і посипте зверху тертим сиром. Надішліть котлетки в духовку або мікрохвильову піч до тих пір, поки сир не поплавится і апетитно покриє всю котлету. Блюдо готове.

Просмотров: 818
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, олії

Рекомендовані рецепти:

Італійські медові пончики
Торт "Прага"
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Медовий пиріг на швидку руку
Полуниця у вершках
Печиво "Новорічна суміш"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: