Головна » Статті » Рецепти

Макарони, запечені з тунцем
Макарони, запечені з тунцем:

Макарони (ріжки, спіральки, черепашки) – 250г сухих
Оливкова олія – 1 ст. ложка
Черешки селери – 2 великих черешка.
Лук – 1
Тунець – 1 банка у власному соку
Сир домашній – 200г
Сметана 20% — 100г
Яйця — 2
Перець чорний мелений
Сіль
Масло вершкове – 50г
Сухарі мелені – 4 ст. ложки

Кілька пір'їнок дрібного зеленого лука. Масло покладіть в морозилку. Доведіть до кипіння підсолену воду і варіть в ній макарони 5 хвилин. Потім відкиньте їх на друшляк і викладіть в миску. Додайте оливкову олію, щоб макарони не злипалися і перемішайте.Наріжте черешки селери. Очистіть цибулину і дрібно порубаєте її. Відкиньте м'ясо тунця на сито і розімніть його. Яйця збийте виделкою.Змішайте макарони з селерою, цибулею, тунцем, сметаною, сиром і яйцями. Поперчіть за смаком. Викладіть отриману масу в жароустойчивую форму. Посипте сухарями. Зверху покладіть шматочки вершкового масла або натріть його на тертці.Запікайте 35-40 хвилин при температурі 180 градусів. Готову запіканку посипте дрібно порізаною зеленою цибулею.Краще всього подавати цю запіканку з салатом зі свіжих помідорів, листя різних салатів.

Просмотров: 827
Категория: Рецепти |
| Теги: макарони

Рекомендовані рецепти:

Заливний пиріг з грибами
Домашні цукерки з інжиром
Закусочний торт "Полянка"
Бутерброди "сонечка"
Листкова коса з капустою
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: