Головна » Статті » Рецепти

Рибні палички з начинкою
Рибні палички з начинкою:

400 г філе риби,
200 р картоплі,
2 ч. л. солі,
1 ч. л. меленого чорного перцю,
6 яєць.

Рибу обдайте окропом, дайте стекти воді і двічі пропустіть через м'ясорубку. Додайте перець, сіль, 4 яйця і все перемішайте. Наріжте картоплю довгою соломкою і обсмажте у фритюрі. Викладіть на паперові рушники, щоб вбралося зайве масло. Збийте 2 яйця. Картопляні палички вмочайте в яєчну піну, потім у рибну масу і обсмажте в киплячому рослинному маслі.

Просмотров: 798
Категория: Рецепти |
| Теги: палички, обсмажте

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Мадемуазель"
Млинці заварні на молоці
Салат з яловичини з морквою
Рубані курячі котлетки
Заварний торт з ягодами
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: