Головна » Статті » Рецепти

Кільця до пива
Кільця до пива:

1 скл. томатного соку,
1 скл. борошна,
ст. л. цукру,
ч. л. сухих дріжджів,
1 ст. л. рослинного масла,
ч. л. солі,
мелений коріандр і чорний перець – за смаком
кальмари,
лук.

Цибулю наріжте кільцями приблизно 4-5 мм товщиною, посипте цукром і збризніть лимонним соком. Тушки кальмара також розріжте на кільця, посоліть, поперчіть і відкладіть. Приготуйте кляр з томатного соку і інших інгредієнтів, додайте борошна, щоб вийшло тісто густоти сметани. Накрийте серветкою і поставте в тепле місце на 30-40 хвилин. Потім розігрійте рослинне масло для смаження, опускайте підготовлені кільця в кляр і смажте до хрусткої скоринки.

Просмотров: 876
Категория: Рецепти |
| Теги: кільця, кляр

Рекомендовані рецепти:

Мова в листковому тісті
Картопля з овочами, запечений у вершках
Геркулесові смужки з сухофруктами
Салат з куркою та локшиною
Цукерки з молочної суміші
Сирна "самса" з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: