Головна » Статті » Рецепти

Кільця до пива
Кільця до пива:

1 скл. томатного соку,
1 скл. борошна,
ст. л. цукру,
ч. л. сухих дріжджів,
1 ст. л. рослинного масла,
ч. л. солі,
мелений коріандр і чорний перець – за смаком
кальмари,
лук.

Цибулю наріжте кільцями приблизно 4-5 мм товщиною, посипте цукром і збризніть лимонним соком. Тушки кальмара також розріжте на кільця, посоліть, поперчіть і відкладіть. Приготуйте кляр з томатного соку і інших інгредієнтів, додайте борошна, щоб вийшло тісто густоти сметани. Накрийте серветкою і поставте в тепле місце на 30-40 хвилин. Потім розігрійте рослинне масло для смаження, опускайте підготовлені кільця в кляр і смажте до хрусткої скоринки.

Просмотров: 794
Категория: Рецепти |
| Теги: кільця, кляр

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з бринзою та руколою
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Салат "Салют"
Млинці з бананом
Смажена картопля з часниковими стрілками
Морквяний торт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: