Кільця до пива: 1 скл. томатного соку, 1 скл. борошна, ст. л. цукру, ч. л. сухих дріжджів, 1 ст. л. рослинного масла, ч. л. солі, мелений коріандр і чорний перець – за смаком кальмари, лук. Цибулю наріжте кільцями приблизно 4-5 мм товщиною, посипте цукром і збризніть лимонним соком. Тушки кальмара також розріжте на кільця, посоліть, поперчіть і відкладіть. Приготуйте кляр з томатного соку і інших інгредієнтів, додайте борошна, щоб вийшло тісто густоти сметани. Накрийте серветкою і поставте в тепле місце на 30-40 хвилин. Потім розігрійте рослинне масло для смаження, опускайте підготовлені кільця в кляр і смажте до хрусткої скоринки.
|