Головна » Статті » Рецепти

Картопля по-італійськи
Картопля по-італійськи:

6-8 картоплин,

2 ст. ложки соняшникової олії,

2 зубчики часнику, 3\\4 ч. ложки сушеної зелені, сіль, перець,

100 г сиру твердих сортів.

Наріжте картоплю в довжину скибочками. Розкладіть скибочки на деко. В окремій мисці змішайте олію, вичавлений часник, зелень, сіль, перець. Сумішшю намажте кожен скибочка картоплі. Запікайте в духовці 30 хвилин при температурі 200 градусів C. В кінці посипте дрібно тертим сиром.

Просмотров: 772
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, картопля

Рекомендовані рецепти:

Заливна шинка
Налисники на молоці
Канадський медовий торт
Горіхові трубочки
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Торт пісочно-чорносливове
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: