Головна » Статті » Рецепти |
Картопля по-італійськи
Картопля по-італійськи: 6-8 картоплин, 2 ст. ложки соняшникової олії, 2 зубчики часнику, 3\\4 ч. ложки сушеної зелені, сіль, перець, 100 г сиру твердих сортів. Наріжте картоплю в довжину скибочками. Розкладіть скибочки на деко. В окремій мисці змішайте олію, вичавлений часник, зелень, сіль, перець. Сумішшю намажте кожен скибочка картоплі. Запікайте в духовці 30 хвилин при температурі 200 градусів C. В кінці посипте дрібно тертим сиром. | |
Просмотров: 839 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |