Головна » Статті » Рецепти |
Реберця запечені
Реберця запечені: 500 г свинячих реберець, 4-5 картоплини, 1 морква, 1 цибулина, 50 г майонезу, 50 г сметани, 2 зубчики часнику, сіль, перець, соняшникову олію. Наріжте дрібно цибулю. Реберця порізати на частини. Обсмажте реберця з цибулею на соняшниковій олії. Додайте води і тушкуйте 10-15 хвилин. Картоплю і моркву наріжте великими шматочками. Сметану, майонез, перець і сіль перемішати в окремій чашці. Викладіть у форму або горщик, шар картоплі, шар заливки, реберця, шар моркви, шар заливки. Поставте в духовку на 30-40 хвилин при температурі 200 градусів C. Перед подачею посипте дрібно подрібненим кропом. | |
Просмотров: 817 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |