Головна » Статті » Рецепти

Реберця запечені
Реберця запечені:

500 г свинячих реберець,

4-5 картоплини,

1 морква,

1 цибулина, 50 г майонезу, 50 г сметани,

2 зубчики часнику, сіль, перець,

соняшникову олію.

Наріжте дрібно цибулю. Реберця порізати на частини. Обсмажте реберця з цибулею на соняшниковій олії. Додайте води і тушкуйте 10-15 хвилин. Картоплю і моркву наріжте великими шматочками. Сметану, майонез, перець і сіль перемішати в окремій чашці. Викладіть у форму або горщик, шар картоплі, шар заливки, реберця, шар моркви, шар заливки. Поставте в духовку на 30-40 хвилин при температурі 200 градусів C. Перед подачею посипте дрібно подрібненим кропом.

Просмотров: 837
Категория: Рецепти |
| Теги: реберця, шар

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з сирним салатом
Рогалики з корицею
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Фризийский цукровий хліб
Свинина під сирною скоринкою
"Лимонний" рис
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: