Головна » Статті » Рецепти

Реберця запечені
Реберця запечені:

500 г свинячих реберець,

4-5 картоплини,

1 морква,

1 цибулина, 50 г майонезу, 50 г сметани,

2 зубчики часнику, сіль, перець,

соняшникову олію.

Наріжте дрібно цибулю. Реберця порізати на частини. Обсмажте реберця з цибулею на соняшниковій олії. Додайте води і тушкуйте 10-15 хвилин. Картоплю і моркву наріжте великими шматочками. Сметану, майонез, перець і сіль перемішати в окремій чашці. Викладіть у форму або горщик, шар картоплі, шар заливки, реберця, шар моркви, шар заливки. Поставте в духовку на 30-40 хвилин при температурі 200 градусів C. Перед подачею посипте дрібно подрібненим кропом.

Просмотров: 817
Категория: Рецепти |
| Теги: реберця, шар

Рекомендовані рецепти:

Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Кекс апельсиновий-шоколадний
Цукерки, бараночки
Закусочний торт "Полянка"
Домашній кекс
Клубочки ниток
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: