Риба з овочами в горщику: рибне філе – 500 грам томатна паста чи пюре – 1ст. ложка вода — 50 мілілітрів рослинне масло – 2-3 ст. ложки корінь селери – 100 грам лук порей – 1 шт. петрушка – 1 пучок морква-1шт. сіль, цукор – на смак,морква Рибне філе слід нарізати невеликими шматочками. Цибулю, моркву і корінь селери також нарізають, попередньо почистивши і помивши. В горщики риба укладається поперемінно з овочами, 3-4 шари, як вийде, але першим і останнім шаром повинна бути риба. Кожен шар злегка перчать, солять, посипають петрушкою або який-небудь інший травичкою. Додають в кожен горщик суміш олії з томатною пастою, цукром і водою. Ставлять горщики в трохи підігріту духовку. Час приготування риби з овочами – близько 50 хвилин.
|