Головна » Статті » Рецепти

Риба з овочами в горщику
Риба з овочами в горщику:

рибне філе – 500 грам
томатна паста чи пюре – 1ст. ложка
вода — 50 мілілітрів
рослинне масло – 2-3 ст. ложки
корінь селери – 100 грам
лук порей – 1 шт.
петрушка – 1 пучок

морква-1шт.
сіль, цукор – на смак,морква

Рибне філе слід нарізати невеликими шматочками. Цибулю, моркву і корінь селери також нарізають, попередньо почистивши і помивши.
В горщики риба укладається поперемінно з овочами, 3-4 шари, як вийде, але першим і останнім шаром повинна бути риба. Кожен шар злегка перчать, солять, посипають петрушкою або який-небудь інший травичкою. Додають в кожен горщик суміш олії з томатною пастою, цукром і водою.
Ставлять горщики в трохи підігріту духовку. Час приготування риби з овочами – близько 50 хвилин.

Просмотров: 683
Категория: Рецепти |
| Теги: риба

Рекомендовані рецепти:

Салат "Салют"
Свинячі реберця в пиві
Сирна запіканка
Цибульні булочки
М'ясна запіканка з яйцем
Рецепт "Хрусткого" салату
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: