Головна » Статті » Рецепти

Гуляш сицилійський
Гуляш сицилійська:

400 г яловичини або телятини

450-500 г томатів у власному соку

1 невеликий баклажан

2 цибулини

2-3 часточки часнику

1 ст. ложка томатної пасти

1 ст. ложка борошна

пара гілочок розмарину

2-3 гілочки базиліка

сіль, перець

рослинна олія

М'ясо промиваємо і старанно обсушуємо, ріжемо середніми шматками. На сильно розігрітому маслі обсмажуємо м'ясо до коричневої скоринки через 2-3 рази, щоб шматки смажилися в один шар, лежали вільно.

Подрібнюємо очищені цибулю і часник. Очищений баклажани нарізаємо шматочками. З розмарину, промивши, струсивши з нього воду, обриваємо листочки, дрібно рубаємо. Томати, якщо вони цілі, нарізаємо.

В тій же сковороді, переклавши м'ясо в каструлю (або латку) кладемо цибулю і часник, шматочки баклажана, розмарин. Обсмажуємо, помішуючи, 5-6 хвилин – і додаємо в каструлю.

Заправляємо гуляш перцем і сіллю, кладемо томатну пасту і борошно, розмішуємо, через пару хвилин закладаємо томати, вливаємо 400-500 мл гарячої води. Перемішавши і дочекавшись кипіння, прибираємо вогонь до невеликого, під кришкою залишаємо гуляш тушкуватися приблизно півтори години.

Базилік, свіжий або сухий, додаємо в готовий гуляш, якому даємо постояти під рушником 10-12 хвилин. І подаємо в тарілках гуляш по-сицилійськи, додавши гарнір на свій смак.

Просмотров: 641
Категория: Рецепти |
| Теги: нарізаємо, Гуляш

Рекомендовані рецепти:

Смажені пиріжки з начинкою
Простий рецепт домашнього морозива
Салат "Божа корівка"
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Лимонні тістечка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: