Головна » Статті » Рецепти

Риба в кунжутною скоринці
У такій оригінальній паніровці з кунжуту можна готувати будь-яку рибу. Але краще всього для приготування брати рибку не дуже жирну. Добре підійдуть пеленгас, судак, нототенія, морський гребінець, крижана. При готуванні виходить зовні хрустка скоринка і ніжне рибне вміст всередині. Хто в захваті, якщо в їжі присутній екзотична нотка східної кухні, тому напевно сподобається суміш в цій страві незвичайних смаків і ароматов.Необходимые продукти: 500 г рибного філе, 1 лимон, 3 столових ложки кунжутного насіння, сіль, перець запашний мелений білий і чорний гіркий, олія соняшникова рафінована для обсмажування.
Процес приготування: філе порізати на шматки поперек. Вичавити сік з лимона. Натерти сіллю і перцем. Скропити лимонним соком і олією. Залишити так маринуватися на півгодини.
Кунжут висипати тонким шаром на тарілку. Обвалювати кожен шматочок риби в кунжутного зернятках і смажити на сковороді в розпеченому маслі до утворення щільної кірки.


Просмотров: 639
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, кунжутного

Рекомендовані рецепти:

Закуска з брокколі і шпрот
Лимонні тістечка
Бутерброди з тунцем
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Сорбе з чорної смородини
Печиво серпантин
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: