Головна » Статті » Рецепти |
Куряча грудка в сметанному соусі: філе курячої грудки — 500-600 р, болгарський перець (червоний) — 0,5 шт, приправа для курки — 1/3 чайної ложки сир (твердий) — 50 г (за бажанням), вершкове масло — 1 столова ложка, сіль сметана — 200 г, часник — 3-4 зубчики, сік лимона — 1 столова ложка (за бажанням), сіль, мелений чорний перець або суміш 4-х перців. Філе курячої грудки вимити в холодній воді і добре обсушити паперовими рушниками. сметанний соус Часник очистити і пропустити через чесноковыжималку. Соус добре перемішати. Замість перцю можна «нафарширувати» грудку скибочками помідорів. Залити грудки сметанним соусом і, за бажанням, посипати тертим сиром. Запікати близько 40 хвилин в розігрітій до 180°C духовці. Форму з готовим філе вийняти з духовки, затягнути фольгою і дати постояти 10 хвилин. | |
Просмотров: 728 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |