Головна » Статті » Рецепти

Щука фарширована
Щука фарширована:

щука (або судак) вагою близько 700 р
100 г хліба
200 мл молока
1 яйце
150 г цибулі
1-2 ст. л. відвареного рису (за бажанням)
зелень за смаком
майонез
сіль
перець.

Щуку почистити (черевце не розрізати), плавці не вирізати, відокремити голову, зябра видалити.
По колу зробити надрізи, відокремлюючи шкуру від м'яса. Акуратно, не поспішаючи зняти шкірку. Шкура відділяється досить легко. Біля основи хвоста відрубати кість.
З риби, видалити нутрощі. М'ясо відокремити від кісток (воно відокремлюється дуже легко). Хліб замочити в молоці. Через м'ясорубку пропустити м'ясо (м'ясо можна пропустити 2-3 рази), хліб, цибулю (можна подрібнити в блендері). Зелень дрібно покришити. Змішати м'ясо, цибулю, хліб, рис, зелень. Посолити, поперчити. Додати яйце. Добре перемішати. Отриманою масою нафарширувати шкірку (дуже туго набивати не треба, інакше шкірка може лопнути). Викласти на фольгу (фольгу можна трохи змастити рослинною олією), прикласти голову. Змастити майонезом. Фольгу загорнути.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
Повністю остудити, і тільки тоді фольгу розгорнути.
Подавати щуку холодною.

Прикрасити за смаком.

Просмотров: 411
Категория: Рецепти |
| Теги: щука, хліб

Рекомендовані рецепти:

Рулет з лимоном
Бутерброди з тунцем
Смородиновий пиріг
Морквяний торт з сушеної журавлини
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: