Головна » Статті » Рецепти

Ірландський содовий хліб
Смачний хлібець, смак соди не відчувається зовсім. Процес приготування: 500 г борошна з висівками, 500 мл нежирного кефіру,
2 столові ложки родзинок без кісточок, 3 столові ложки очищеного насіння соняшнику, 1 столова ложка кунжутного насіння, 1 чайна ложка соди, 1 чайна ложка морської солі
Процес приготування: Змішати борошно, соду і сіль і все перемішати. Зробити ямку, влити кефір і замісити тісто.
Насіння соняшнику і кунжуту злегка підсушити на сухій сковороді.
Родзинки замочити в окропі на 10 хвилин, воду злити і обсушити.
З'єднати з тестом все насіння і родзинки, ще раз місити
Присипати борошном деко, викласти тісто, сформувавши круглий хлібець.
Гострим ножем зробити на тесті глибокий хрестоподібний надріз, присипати борошном.
Помістити в попередньо нагріту до 200°С духовку. Випікати хліб 40-45 хвилин. Повірити готовність дерев'яною паличкою.
Відразу витягнути хліб з духовки, трохи збризнути з усіх боків холодною водою і накрити лляним рушником.
Просмотров: 774
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: хліб, насіння

Рекомендовані рецепти:

Угорський пиріг до чаю
Макарони з шинкою і грибним соусом
Буженина в тесті
Бутерброди з ананасом та сиром
Риба, запечена з оливками
Ягідно-фруктовий десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: