Головна » Статті » Рецепти |
Ірландський содовий хліб
Смачний хлібець, смак соди не відчувається зовсім. Процес приготування: 500 г борошна з висівками, 500 мл нежирного кефіру, 2 столові ложки родзинок без кісточок, 3 столові ложки очищеного насіння соняшнику, 1 столова ложка кунжутного насіння, 1 чайна ложка соди, 1 чайна ложка морської солі Процес приготування: Змішати борошно, соду і сіль і все перемішати. Зробити ямку, влити кефір і замісити тісто. Насіння соняшнику і кунжуту злегка підсушити на сухій сковороді. Родзинки замочити в окропі на 10 хвилин, воду злити і обсушити. З'єднати з тестом все насіння і родзинки, ще раз місити Присипати борошном деко, викласти тісто, сформувавши круглий хлібець. Гострим ножем зробити на тесті глибокий хрестоподібний надріз, присипати борошном. Помістити в попередньо нагріту до 200°С духовку. Випікати хліб 40-45 хвилин. Повірити готовність дерев'яною паличкою. Відразу витягнути хліб з духовки, трохи збризнути з усіх боків холодною водою і накрити лляним рушником. | |
Просмотров: 805 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |