САЛАТИ ІЗ ЗЕЛЕНОЇ СТРУЧКОВОЇ КВАСОЛІ: 1 червона цибулина,4 помідора,1 стебло селери,3 яйця,,200 гр стручкової фасольки,тунець в олії велика банка,100 гр. оливок ,2 столові ложки каперсів,2 столові ложки листя свіжого базиліка.Лимонно — часникова заправка:оливкова олія 1/2 склянки,лимонний сік 1/4 склянки,1 роздавлений зубок часнику,1 чайна ложка цукру.Цибулю порізати півкільцями, помідор порізати часточками, селеру нашаткувати тоненько, яйця почистити і четвертувати.Укладати на тарілку шарами, спочатку цибулю, потім томати, селера, квасоля, тунець. Зверху сипнути каперсів і листя базиліка, залити лимонно-часниковою заправкою. Прикрасити часточками яєць.