Сирний торт «Сльози ангела»: для основи 1 ст. борошна 1 ч. л розпушувача 80 р масла 2 ст. л цукру 1 невелике яйце для начинки: 500 г сиру 0,5 ст цукру 3 жовтки 1 ст. л манки 100 г сметани або густих вершків ваніль для суфле: 3 білка 3 ст. л цукрової пудри Основа: борошно змішати з розпушувачем і посікти з охолодженим маслом. Яйця збити з цукром. Змішати все і вимісити тісто. Готове тісто загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин. Для начинки: змішати всі інгредієнти в блендері до однорідного стану. Для суфле збити білки в міцну піну, поступово додаючи пудру. Якщо білки погано взобьются, ви не зможете побачити ;слізки;. Вийняти тісто з холодильника і викласти у форму, зробивши бортик (діаметр форми у мене -24 см) шаром 0,5 див. Наверх викласти сирну начинку. Випікати при тем. 180С приблизно 20 - 30 хв. Потім вийняти, наверх викласти суфле і піч ще 10-15 хв. до золотистого кольору. Не передержите ! Відключаємо духовку, відкриваємо дверцята і в такому стані залишаємо наш тортик остигати.Суфле трохи осяде, не хвилюйтеся, це не страшно. Через 40 хв - дістаємо і нехай постоїть ще до повного охолодження. Через годинки півтори почнуть з'являтися сльозки, іноді раніше.
|