Головна » Статті » Рецепти

Сирний торт «Сльози ангела»
Сирний торт «Сльози ангела»:

для основи
1 ст. борошна
1 ч. л розпушувача
80 р масла
2 ст. л цукру
1 невелике яйце

для начинки:
500 г сиру
0,5 ст цукру
3 жовтки
1 ст. л манки
100 г сметани або густих вершків
ваніль

для суфле:
3 білка
3 ст. л цукрової пудри

Основа:
борошно змішати з розпушувачем і посікти з охолодженим маслом. Яйця збити з цукром. Змішати все і вимісити тісто. Готове тісто загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
Для начинки:
змішати всі інгредієнти в блендері до однорідного стану. Для суфле збити білки в міцну піну, поступово додаючи пудру. Якщо білки погано взобьются, ви не зможете побачити ;слізки;. Вийняти тісто з холодильника і викласти у форму, зробивши бортик (діаметр форми у мене -24 см) шаром 0,5 див. Наверх викласти сирну начинку. Випікати при тем. 180С приблизно 20 - 30 хв. Потім вийняти, наверх викласти суфле і піч ще 10-15 хв. до золотистого кольору. Не передержите !
Відключаємо духовку, відкриваємо дверцята і в такому стані залишаємо наш тортик остигати.Суфле трохи осяде, не хвилюйтеся, це не страшно. Через 40 хв - дістаємо і нехай постоїть ще до повного охолодження. Через годинки півтори почнуть з'являтися сльозки, іноді раніше.

Просмотров: 568
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, суфле

Рекомендовані рецепти:

Рулет з макової начинкою
Пиріг з гарбузом і ківі
Львівський сирник
Великодні паски
Яблучні сирники
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: