Головна » Статті » Рецепти

Конвертики з лаваша з рибним філе
Дане блюдо виходить дуже смачним і досить апетитно виглядає, тому його цілком можна використовувати в якості святкового страви для частування гостей, ну і звичайно ж для того, щоб просто порадувати домашніх. Плюсом такої закуски є те, що готувати її дуже просто і швидко!

Набір продуктів, які потрібні для приготування цієї закуски: два тонких лаваша, одна форель, два невеликих лимона, половину пачки (100 грамів) вершкового масла, один пучок кінзи, мелений чорний перець, а також сіль.

Рибу необхідно обробити на філе, яке потім слід порізати на невеликі скибочки, щедро полити лимонним соком і приправити чорним перцем і сіллю, після чого дати деякий час, щоб риба могла трохи просочитися спеціями.
Кінзу потрібно дрібно нарізати. Лаваш розрізати на середнього розміру квадратики і на отримані квадрати викласти підготовлені шматочки рибного філе, а зверху посипати подрібненою зеленню і покласти по невеликому шматочку вершкового масла, після чого загорнути шматки лаваша з начинкою в конвертики.
Деко застелити фольгою і викласти на нього вийшли конвертики з рибою. Зверху їх можна змастити рослинним маслом або ж збитим курячим яйцем. Поставити деко з конвертиками в нагріту духову піч і випікати до утворення красивою золотистої скоринки при температурі 175 градусів.
Просмотров: 618
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, конвертики

Рекомендовані рецепти:

Печінкові трюфеля в сирі
Пиріг з грибами і гречкою
Курячий суп із зеленим горошком
Готуємо бісквітне тісто
Закуска "Грибна галявина"
Яблучна коврижка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: