Млинна шахова закуска: млинці (готові) салат зелений м'ясо відварне (будь-яке) цибуля ріпчаста (обсмажена) часник (за смаком) сир (за смаком) горіхи волоські (рубані) майонез сіль (за смаком). Спечіть тонкі млинці по вашому коханому перевіреного рецепту. Форму, яку використовуємо для цієї страви, вистилаємо харчовою плівкою, кінці залишаємо звисати. На млинець кладемо начинку з м'яса, пропущеного через м'ясорубку з обсмаженою цибулею і подрібненим горіхом, з додаванням майонезу. Звертаємо рулетиком. На лист салату викладаємо сирно-часникову начинку з додаванням майонезу і теж звертаємо рулетик. Підготовлену форму викладаємо млинцями внахлест один на одного. І, в шаховому порядку, починаємо викладати наші рулети… Чергуємо млинцевий рулет з салатним до кінця форми.. Верх закриваємо кінцями млинців, якими вистилали форму, накриваємо харчовою плівкою і ставимо форму під вантаж не менш ніж на 10 годин. Перед подачею форму перевертаємо на плоске блюдо і нарізаємо порційними шматочками. млинці і листя салату перед згортанням їх в рулетики змастити з обох сторін розм'якшеним вершковим маслом. У блінов, що вистилають форму, слід змастити маслом тільки внутрішні поверхні.
|