Весняний варіант улюблених оладок - з сиром (можна замінити сулугуні або навіть бринзу взяти) і з корисною зеленню. Смачно подавати зі сметаною, грибами, соєвим соусом.Необходимые продукти: 250 г адигейського сиру, 2 яйця, півсклянки кефіру, 1/4 склянки пшеничного борошна, пучка шпинату, зеленого цибулі, петрушки і кропу, рослинна олія для смаження, чорний мелений перець, мелене паприка, сіль.
Процес приготування: зелень і шпинат вимити, обсушити. Все дрібно нашаткувати і трохи обсмажити в сковороді в невеликій кількості рослинного масла.
Сир натерти на дрібній тертці, всипати борошно, влити кефір, додати зелень.
Яйця посолити (з урахуванням солоності сиру), поперчити, посипати паприкою і збити віночком. Потім з'єднати з сирною масою.
Все ретельно розмішати, щоб не було грудочок, до отримання консистенції густої сметани.
Добре розігріти олію, викладати тісто столовою ложкою, смажити з двох сторін на середньому нагріві до утворення золотистої скоринки.
|