Головна » Статті » Рецепти

Піца з картоплею (рецепт)
Ви пробували піцу з картоплею? Це дуже смачно, ситно. Готувати таку піцу найкраще з молодою картоплею, попередньо його треба помити, почистити і тонкими пластинками нарізати. Якщо молодої картоплі немає, можна і "старий" використовувати, але тоді заздалегідь трохи відварити, нарізати часточками. Можна нарізати, як для смаження і трохи обсмажити його на рослинному маслі на сковорідці і потім вже викладати на пласт тесту.
готуємо Тісто: пів чайної ложечки дріжджів (сухі), 300 грам борошна, води 150 мл, чайна ложка солі, цукру чайна ложка оливкової олії столова ложка. Цей рецепт тіста для хлібопічки.

Готове тісто треба розім'яти пальцями по всій поверхні дека, попередньо сам деко потрібно змастити олією оливковою. Потім по верх тіста йде томатна паста, сіль, перець мелений, сир на тертці, потім картопля (вище описано, як його готувати). Потім йде цибуля ріпчаста тонко нарізаний і сир.

Піца з картоплею запікається близько 15 хвилин при максимальній температурі.
Просмотров: 1959
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: піца, картопля

Рекомендовані рецепти:

Салат "Дубочек"
Сирні кекси з кропом і кмином
Смажені пиріжки з начинкою
Шоколадне печиво
Кекс апельсиновий-шоколадний
Салат "Цезар" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: