Цибульний пиріг з сиром на листковому тесті: Листкове бездріжджове тісто 250 г Лук-порей 400 г Сир твердих сортів 120 р Яйце 2 шт. Сметана 4 ст. л. Сіль за смаком Мелений чорний перець за смаком Рослинна олія для смаження. Лук-порей наріжте кільцями.У сковороді розігрійте олію, покладіть цибулю і тушкуйте на невеликому вогні під кришкою до м'якості. Посоліть, поперчіть цибулю за смаком. Остудіть.Яйця злегка збийте. Додайте до них сметану, знову збийте.Дно форми для випічки вистелити пергаментом. Тісто розкачати в коло трохи більше діаметру форми. Викладіть тісто у форму, формуючи невеликі бортики.Розподіліть начинку.Залийте яєчно-сметанною заливкою. Посипте зверху натертим на терці сиром. Випікайте пиріг при 190С 40 хвилин.Готовий пиріг вийміть з форми. Подавайте ще теплим.
|