Головна » Статті » Рецепти

Ароматний пиріг з гарбузом
Ароматний пиріг з гарбузом:

Тісто:

Маргарин (або вершкове масло) 100 г
Яйце 1 шт.
Сметана 100 р.
Борошно 250 г
Сода 0,5 ч. л.
Сіль 0,5 ч. л.

Начинка:

Гарбуз очищена 450 р
Цукор 0,5 склянки
Вершкове масло 40 г
Сіль щіпка
Крохмаль 1 ч. л.
Цедра 1 лимона.

Для тіста маргарин (або масло) розітріть з борошном в крихту.Додайте яйце, сіль, соду, сметану і замісити не дуже круте тісто. Загорніть тісто у харчову плівку і відправте в холодильник, поки готуєте начинку. Очищену тыквунатритенакрупнойтерке,посоліть,чтобыонапустиласок.Відіжміть.З'єднайте гарбуз з цедрою лимона і крохмалем.2/3 частини тіста розкачайте, розподіліть у форму, зробивши невеликі бортики.Зверху розподіліть гарбуз, посипте цукром і розкладіть шматочки вершкового масла.Розкачайте тісто, накрийте їм пиріг і защепніть краю. Зробіть кілька надрізів зверху, щоб при випічці начинка не вирвалася назовні.Випікайте при 180С близько 30-40 хвилин, щоб пиріг добре зарум'яниться.
Остудіть і нарізайте.

Просмотров: 573
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Львівський сирник
Ватрушка "Ласун"
Полуниця у вершках
Пиріг з капустою і яйцем
Катаеф з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: