Головна » Статті » Рецепти

Вишневий торт
Вишневий торт:

для бісквіта:
2 яйця,
100 г цукру,
1 пакетик ванільного цукру,
75 г борошна,
50 г крохмалю,
1 чайн. ложка розпушувача.

для начинки і декору:
1 банку консервованої вишні (750 мл),
2 стіл. ложки рому,
1 упак. червоного желе для торту,
1 пакетик сухої суміші для крему,
листочки лимонної м'яти,
пластівці білої глазурі або кокосова стружка, за бажанням.

Нагріти духовку до 200°. Яйця збити з 2-3 стіл, ложками гарячої води, додати цукор і ванільний цукор. Змішати борошно, крохмаль і розпушувач, просіяти в яєчний крем, все розмішати. Масу перекласти в роз'ємну форму (діаметр 26 см), застелену папером, розрівняти, випікати 20 хв. Перекинути на решітку, остудити.
Бісквіт викласти в блюдо і укласти в кільце для торта. Вишню відкинути на друшляк, злити окремо сік. Ягоди розкласти на бисквитном коржі.
Відлити 250 мл вишневого го соку і змішати з ромом. Приготувати желе для торта з використанням суміші соку і рома. Залити вишню, дати желе застигнути.
Приготувати крем згідно з рецептом на упаковці. Вершки збити і 1/4 убрарать в холодильник, остатальные додати в крем. Змастити їм вишню і за допомогою ложки витягнути гострі кінчики. Торт охолодити в холодильнику мінімум 2 ч.
Краю торта змастити залишками вершків, прикрасити мелісою, пластівцями глазурі або стружкою, зацукрованими ягодами.

Просмотров: 586
Категория: Рецепти |
| Теги: желе, торта

Рекомендовані рецепти:

Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Котлети з підливою
Кекс з лимоном і маком
Курячі зрази з грибами і рисом
Маковий пиріг з шоколадним кремом
"Крем-брюле" з сиру
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: