Головна » Статті » Рецепти

Пиріг з куркою, шпинатом і грибами
Пиріг з куркою, шпинатом і грибами:

Для тіста:
Сир 200 гр.
Цукор 1 ч. л.
Сіль на кінчику ножа
Масло вершкове розм'якшене 150 гр.
Яйце 1 шт.
Борошно 2-2,5 ст.
Розпушувач 1 ст. л.
Для начинки:
Печериці 200 р.
Куряче м'ясо без кісток 300 р.
Шпинат 2 великих пучка
Сіль
Перець чорний мелений
Яйце для змащування пирога
Кунжут 1 ч. л.

Сир розтерти з розм'якшеним вершковим маслом, додати сіль і цукор, 1 яйце і все ретельно перемішати. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем і висипати в загальну масу. Замісити тісто, щоб отлипало від рук. Тісто розділити на 2 частини (одна трохи більша за іншу). Більшу частину тіста викласти в роз'ємну форму, формуючи бортики. Прибрати в холодильник. Гриби порізати тонкими пластинками, обсмажити на олії до готовності, посолити і поперчити. Остудити. Шпинат порізати, покласти в киплячу воду і відварити 1-2 хвилини, остудити. М'ясо курки покласти в киплячу підсолену воду і відварити до готовності, дрібно порізати і остудити. На тісто викласти шар шпинату, зверху м'ясо курки і шар грибів. Тісто розкачати в коло, викласти зверху на начинку і защипнути краю. Змастити верх пирога збитим яйцем і посипати насінням кунжуту. Поставити пиріг в розігріту до 180 градусів духовку запікатися протягом 35-40 хвилин.

Просмотров: 633
Категория: Рецепти |
| Теги: порізати, тісто

Рекомендовані рецепти:

Рибні зрази з зеленню та маслом
Листкова коса з капустою
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Печінка, приготована з овочами
Салат "Букет нареченої"
Курчата, приготовані у виноградному соку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: