САЛАТИ ІЗ ЗЕЛЕНОЇ СТРУЧКОВОЇ КВАСОЛІ: 1 червона цибулина, 4 помідора, 1 стебло селери, 3 яйця,, 200 гр стручкової фасольки, тунець в олії велика банка, 100 гр. оливок , 2 столові ложки каперсів, 2 столові ложки листя свіжого базиліка. Лимонно — часникова заправка: оливкова олія 1/2 склянки, лимонний сік 1/4 склянки, 1 роздавлений зубок часнику, 1 чайна ложка цукру. Цибулю порізати півкільцями, помідор порізати часточками, селеру нашаткувати тоненько, яйця почистити і четвертувати. Укладати на тарілку шарами, спочатку цибулю, потім томати, селера, квасоля, тунець. Зверху сипнути каперсів і листя базиліка, залити лимонно-часниковою заправкою. Прикрасити часточками яєць.
|