Головна » Статті » Рецепти


Салат з кальмарів з опеньками: 2 шт кальмара,100 гр ковбасного сиру,3 шт варених яйця,250 гр маринованых опеньків,майонез.М'ясо, сир, яйця, картоплю і ківі порізати маленькими кубиками. Кальмари добре очищаємо і ретельно промиваємо потім опускаємо на 4 хвилини в киплячу підсолену воду. Коли кальмари охолонуть нарізаємо їх кільцями. Варені яйця і сир натираємо на крупній тертці, гриби відціджуємо від маринаду і де великі режим. Всі продукти змішуємо, солимо до смаку, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
Переглядів: 671
Рецепти | | Коментарі (0)

Кунжутне печиво на сметані: 180 грам борошна(з них 50 грам цільнозерновий);100 грам сметани жирністю 15%;20 грам цукру;20 грам кукурудзяного крохмалю;4 столові ложки кунжуту;1-2 столові ложкки рослинного масла;1 чайна ложка ванільного цукру;1/4 чайної ложки соди;щіпка солі.Все просто як завжди: змішуємо кукурудзяний крохмаль, сметану, сіль, цукор, ванільний цукор і рослинне масло. Отримуємо таку білувату однорідну суміш, нехай постоїть, а поки займемося кунжутом. Подрібнюємо В кавомолці кунжут, отримуючи жирноватую, трохи розсипається масу. Висипаємо мелений кунжут до сметанної суміші і розмішуємо. Додаємо борошно з содою і замішуємо тісто. Воно виходить м'яким, податливим, але при розкочуванні...
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопля під сирним кремом: 1 кг. картоплі200 р. сиру2 ст. л. сметани2 зубчики часникузеленьмелений перецьсіль.Картоплю відварити в подсаленной воді. Зелень дрібно нарізати. Сир змішати зі сметаною. До сиру і сметані додати зелень. Додати дрібно нарізаного часнику. Добре перемішати. Готову картоплю розрізати навпіл. На гарячу половину картоплі покласти столову ложку сирного крему.
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашній шашлик із курячого філе: 500 гр. курячого філе50 р. майонезу50 р. кетчупу2 ст. л. соняшникової оліїсільперецьдерев'яні шпажки.Змішати кетчуп і майонез. Додати соняшникову олію. Нарізати 1 курячу грудку на 8 частин. Посолити, поперчити. Перемішати курячу грудку з маринадом. І поставити в холодильник на 30 хвилин. Курку надіти на шпажки. Поставити в розігріту духовку до 180 градусів на 30 хвилин.
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулетики з цукіні: 2 шт. цукіні300 р. сиру рікотти 3% жирності100 г кедрових горіхівсік половини лимонапучок петрушкибальзамічний оцетоливкова оліясіль, перець.Кінці цукіні обрізати. За допомогою овочечистки нарізати тонкі пластини (перший шар не знадобиться). Дно підноса змастити олією, поперчити, посолити. Викласти в один шар стрічки цукіні. Змастити маслом зверху, поперчити, посолити. Петрушку дрібно нарізати. У рікотту додати 2-3 ст. л. олії, сік половини лимона, щіпку солі, дрібку чорного перцю, петрушку.Добре перемішати. Кедрові горіхи обсмажити. Остудити. Поєднати горіхи і сирну суміш. Добре перемішати. Приготувати стрічку цукіні. В сантиметрі від краю викласти начинку. Згорнути цукіні в...
Переглядів: 641
Рецепти | | Коментарі (0)

Гаспачо: 500 г помідор300 р. болгарського перцю300 р. огірків150 г. цибулі1-2 зубчики часнику100 мл оливкової оліїсік половини лимонасіль, перець, сухарі для подачі.Цибулю крупно нарізати. З помідорів зняти шкірку, порізати. З огірків зняти шкірку, порізати. Видалити насіння з перцю, крупно порізати. Всі овочі подрібнити в блендері. Додати сік лимона. Додати сіль, перець і оливкове масло. Все ще раз добре збити. І поставити в холодильник на 2-3 години. Готове. Подавати з сухариками.
Переглядів: 687
Рецепти | | Коментарі (0)

Суп з фрикадельками: 300-350г готового фаршу (м'ясо+цибуля+сіль+перець)1 цибулина1 морква2 середніх картоплі2 лаврових листочкасільперець.Цибулю дрібно нарізати. Марковь натерти на середній торкі. Порізати картоплю. З фаршу скачати фрикадельки. У киплячу воду додати картоплю. Додати цибулю. Додати марковь. Додати фрикадельки. Перемішати. Варити хвилин 15-20. Потім додати лавровий лист і дати 5 хвилин настоятися. Падовать можна з дрібнонарізаною зеленню і сметаною.
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

Піца з сосисками і помідорами: для тіста:борошно — 1 склянка (з гіркою)дріжджі — 25гмолоко — 1 склянкусіль — 1/2 ч. л.масло вершкове — 2-3 ст. л.для начинки:сосиски — 500гцибуля ріпчаста — 1 цибулинаочищені помідори — 5-6 шт. (невеликі)часник — 1 зубчиквершкове масло, зелень петрушки, чорний мелений перець, сіль — за смаком.Для начинки: перемішати дрібно нарізані сосиски, цибулю і зелень петрушки. Суміш викласти шаром товщиною 2 см в глиняну миску, натерту зсередини часником і змащену вершковим маслом, і поставити без кришки в гарячу духовку на 20-25 хвилин.В гіркою...
Переглядів: 614
Рецепти | | Коментарі (0)

Еклери: Яйця (4 шт.)Борошно (180 г)Сіль (0.5 ч. ложки)Вершкове масло (100 г)Заварний або масляний крем>Закип'ятити 250 мл води, додати масло, сіль. Всипати борошно в киплячу воду, перемішати і проварити 2 хвилини. Трохи остудити. Додати одне яйце, перемішати, додати друге, перемішати. Додати таким чином всі яйця. Застелити деко папером для випічки. Викласти тісто у вигляді трубочок довжиною 10-11 див. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати приблизно 35-40 хвилин, до появи золотистої скоринки. Наповнити тістечка кремом за допомогою кондитерського шприца. Можна полити тістечка розтопленим шоколадом і посипати кокосовою стружкою.
Переглядів: 643
Рецепти | | Коментарі (0)

Гостра закуска: 1 великий кабачок2-3 зубчики часнику5 великих помідорівпо половинці пучка кропу і петрушкимасло для смаженнямайонезборошно.Беремо великий кабачок і нарізаємо кружечками товщиною 0.5 см. Посолити всі кружечки і перемішати, залишити в мисочці на 5 хвилин. Розігріти масло в сковороді і обсмажити кожен кружечок попередньо вмочивши його з двох сторін в борошно. Обсмажені кабачки викласти на тарілку і дати охолонути. Коли кабачки охололи, змащуємо їх сумішшю майонезу з часником. Помідори розрізаємо на кружечки і викладаємо зверху на кожен кабачок. Зверху помідори також злегка змащуємо майонезом з часником. Зверху посипаємо зеленню і відправляємо в холодильник...
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 71-80 81-90 91-100 101-110 111-120 ... 4691-4700 4701-4708