Головна » Статті » Рецепти

Еклери
Еклери:

Яйця (4 шт.)
Борошно (180 г)
Сіль (0.5 ч. ложки)
Вершкове масло (100 г)
Заварний або масляний крем>

Закип'ятити 250 мл води, додати масло, сіль. Всипати борошно в киплячу воду, перемішати і проварити 2 хвилини. Трохи остудити. Додати одне яйце, перемішати, додати друге, перемішати. Додати таким чином всі яйця. Застелити деко папером для випічки. Викласти тісто у вигляді трубочок довжиною 10-11 див. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати приблизно 35-40 хвилин, до появи золотистої скоринки. Наповнити тістечка кремом за допомогою кондитерського шприца. Можна полити тістечка розтопленим шоколадом і посипати кокосовою стружкою.

Просмотров: 410
Категория: Рецепти |
| Теги: еклери, перемішати

Рекомендовані рецепти:

Бутербродний торт "Полосатик"
Багатошарові трикутники
Гулаб-джамун
Вишневий штрудель з сиром
Мафіни з бананом і горіхами
Картопляний салат з беконом та помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: