Еклери: Яйця (4 шт.) Борошно (180 г) Сіль (0.5 ч. ложки) Вершкове масло (100 г) Заварний або масляний крем> Закип'ятити 250 мл води, додати масло, сіль. Всипати борошно в киплячу воду, перемішати і проварити 2 хвилини. Трохи остудити. Додати одне яйце, перемішати, додати друге, перемішати. Додати таким чином всі яйця. Застелити деко папером для випічки. Викласти тісто у вигляді трубочок довжиною 10-11 див. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати приблизно 35-40 хвилин, до появи золотистої скоринки. Наповнити тістечка кремом за допомогою кондитерського шприца. Можна полити тістечка розтопленим шоколадом і посипати кокосовою стружкою.
|