Гостра закуска: 1 великий кабачок 2-3 зубчики часнику 5 великих помідорів по половинці пучка кропу і петрушки масло для смаження майонез борошно. Беремо великий кабачок і нарізаємо кружечками товщиною 0.5 см. Посолити всі кружечки і перемішати, залишити в мисочці на 5 хвилин. Розігріти масло в сковороді і обсмажити кожен кружечок попередньо вмочивши його з двох сторін в борошно. Обсмажені кабачки викласти на тарілку і дати охолонути. Коли кабачки охололи, змащуємо їх сумішшю майонезу з часником. Помідори розрізаємо на кружечки і викладаємо зверху на кожен кабачок. Зверху помідори також злегка змащуємо майонезом з часником. Зверху посипаємо зеленню і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
|