Головна » Статті » Рецепти


Салат «Гриби під шубою»: 500 р. грибів,1-2 головки ріпчастої цибулі,3-4 варені картоплини,зелена цибуля,3-4 яйця,кілька солоних огірків,сир твердий 200 грам,майонез.Гриби перебираємо, миємо, ріжемо і смажимо на сковорідці і ріпчастою цибулею. Варену картоплю,яйця,солоні огірки, сир тремо на крупній тертці.Викладаємо шарами:1 шар — смажені гриби з цибулею2 шар — варену картоплю3 шар — зелений лук,4 шар — майонез5 шар — солоні огірки6 шар — яйця7 шар — майонез8 шар — тертий сирПрикрашаємо на свій розсуд.
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

Лінива шуба: Яйця 4 шт.Буряк 2-3 шт.Лук 1 шт.Оселедець 1 шт.Майонез 200 р.Часник 2-3 зубчики.Зелень кріп, петрушка.Сіль за смаком.Відварити буряк, яйця, остудити, очистити. Яйця розрізати навпіл, відокремити білки від жовтків. Буряк натерти на крупній тертці. Жовтки розім'яти виделкою, дрібно нарізати цибулю і половину оселедця. Все добре перемішати до отримання однорідної маси, посолити, поперчити. Потім додати майонез, подрібнений часник і трохи дрібно нарубаної зелені і ще раз перемішати. Отриманою масою нафарширувати кошики з половинок яєчного білка, лінива шуба готова. Зверху покласти шматочки оселедця. Прикрасити зеленню.
Переглядів: 656
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачний салат з копченої ковбасою: Копченої ковбаси 350 гр.Сир 250 гр.Огірки мариновані 3 штуки.Картопля 4 штуки.Зелений консервований горошок 1 банку.Майонез і зелень.Відварюємо картоплю і очищаємо (якщо зварити картоплю в мундирі, а після цього облити холодною водою, то він буде легше очищатися) . Після приготування нарізаємо його, огірки і копчену ковбаску кубиками. Натираємо на тертці сир і з'єднуємо з нарізаними продуктами, перемішуємо і додаємо туди зелений горошок. Додаємо майонез і ретельно перемішуємо салат, прикрашаємо салат зеленню на ваш смак і подаємо до столу.
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Медовий лосось: 1 філе лососясіль, перець2 зубчики часникуолію раст.Соус:2 ст. л. рідкого меду2 ст. л. винного оцту6 ст. л. соєвого соусу1 ст. л. раст. масла.Рибу чистимо, миємо, обсушуємо, солимо і перчимо. Даємо полежати півгодини. Ріжемо на вузькі смужки. На розігріту сковороду наливаємо трохи олії. Часник придавлюємо ручкою ножа, щоб він луснув і кладемо в масло. Укладаємо рибу шкірою вниз, обсмажуємо до легкої скоринки. Перевертаємо і трохи поливаємо соусом. Потім перевертаємо і знову поливаємо соусом. Так повторюємо декілька разів, поки риба не обсмажиться з усіх боків.
Переглядів: 648
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячі крильця, запечені в лимонному сиропі: крила курячі 500 гцукровий пісок 200 гвода 500 мллимончики 3 штуки.Приготувати цукровий пісочний сироп. Додати лимончики, розрізані навпіл і варити 20 хвилиночок.. Розігріти духовку до 180 градусиков. Крильця натерти перцем, помістити у форму для запікання і залити сиропом разом з лимонами. Запікати крильця 35 – 40 хвилиночок.
Переглядів: 613
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Новорічна фантазія»: печериці 250 гяйця 3 шт.креветки в панцирах 200 рконсервовані ананаси 1 банку,сир твердий 80 гмайонез 100 гмасло рослинне для смаження 2 ст. л.сіль за смаком.Печериці помити, обсушити і нарізати скибочками. Обсмажити на рослинній олії до готовності, посолити. Остудити. Яйця відварити,почистити і потерти на крупній тертці. Креветки відварити в підсоленій воді, очистити від панцира.Сир натерти на дрібній тертці. Збираємо шари:1 шар-гриби смажені,майонез2 шар-яйця,майонез3 шар-кубиками ананас,майонез4 шар-креветки,майонез5 шар-сир тертий,майонез.6. Прикрасити за бажанням: наприклад, ялинова гілочка з огірка, серпантин з моркви.
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Млинцеві мішечки з куркою і сиром: (для млинців)борошно 250 грмолоко 500 мляйце куряче 3 штцукор 1 ст. ложкасіль 1 ч. ложкарослинна олія 2-3 ст. ложки(для начинки)куряче філе(я брала філе з 4х стегенець)лук ріпчаста (середнього розміру) 2 штсир плавлений (мякий) 4 ст. ложкисіль,перець за смакомз/до бекон(чи грудинка).Спочатку приготуємо млинці. Для цього віночком розмішати в мисці яйця (не збивати), додати сіль,цукор,половину порції молока. Потім просіяти борошно, перемішати, щоб не було грудочок. Додати молоко, що залишилося і знову перемішати. Влити рослинне масло і залишити на 30 хвилин. Випікати млинці на...
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Листковий сирний пиріг: для тіста: 150 грамів маргарину,250 грамів борошна,1 чайна ложка соди, оцет,2 курячих яйця,2 столових ложки цукру-піскумаленька щіпка солідля начинки-крему:400 грамів сиру,1 яйце,50 грамів вершкового масла,1/2 склянки цукрутрішечки солі.Яйця необхідно трохи збити і змішати з вже розтопленим маргарином, після чого додати до цієї суміші цукор і сіль, поступово всипати борошно і додати погашену оцтом соду і замісити тісто, яке необхідно розділити на кілька частин, кожну з яких тонко розкачати і вирізати однакові круглі коржі, які і будуть коржами для пирога. Розкатане тісто ненадовго залишити. Сир...
Переглядів: 656
Рецепти | | Коментарі (0)

Бісквітний торт просочений згущеним молоком: 3 яйця0,5 ст цукру0,5 год л розпушувачаванілін3 ст л борошна.Духовку нагріти до 200 градусів. Яйця з цукром збити до густої піни,доб борошно, ванілін, розпушувач. Все акуратно перемішати. Деко застелити папером змащеною маслом і вилити готове тісто,рівномірно. Випікати хв 5-10, в залежності від духовки.Потім готовий бісквіт остудити, просочити згущеним молоком посипати какао,розрізати на рівні квадрати і акуратно скласти.
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Принцеса»: Консервований лосось 1 банку.Лук 1 шт.Яйця 5-6 шт.Сир 150-200 р.2 шт. ЯблукаКонсервована кукурудза 0,5 банки.Сіль, чорний мелений перець за смаком.Сік лимона 1 ч. л.Майонез 400 р.Слабосолона сьомга або форель 200-300 р.Червона ікра 1 ст. л.2 шт. Яйця перепелиніКрем-сир 3-4 ст. л.Зелень петрушка і кріп.Відкрити банку консервованого лосося, злити рідину, видалити великі рибні кісточки і розім'яти рибу виделкою. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Яйця відварити, остудити, очистити. Відокремити жовтки від білків. Жовтки розім'яти виделкою, окремо білки натерти на дрібній тертці. Яблука вимити, зрізати шкірку, видалити...
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 91-100 101-110 111-120 121-130 131-140 ... 4691-4700 4701-4708