Головна » Статті » Рецепти


Бісквітний рулет за 5 хвилин: цукрова пудра-1 склянкаборошно 1 склянкуяйця 4 штукисіль щіпкасода 1/2 чайн. ложки (погасити оцтом).Розігріваємо духовку до 220 градусів і ставимо туди форму для випікання, змащену маслом. Збиваємо яйця, додаємо дрібку солі, потім цукрову пудру, підсипаємо заздалегідь просіяне борошно і кладемо соду, погашену оцтом. Виливаємо тісто у форму і випікаємо 5 хвилин. Виймаємо корж з духовки, перекидаємо на чистий рушник, змащуємо зверху варенням або будь-яким солодким кремом і з допомогою рушники згортаємо рулет. Посипаємо цукровою пудрою.
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

Гречаний суп з яловичиною: 600 г м'якоті яловичини1,5 склянки гречаної крупи1 картоплина1/2 невеликого кореня селери (я використовувала стебла)1 морква1 ріпчаста цибулина1 ст. л. рослинного масла1-2 лаврових листазапашний перець горошком2-3 зубчики часникусіль, перець.М'ясо промити і нарізати на шматки, залити 2 л холодної води, довести до кипіння і зменшити вогонь. Зняти піну, додати лавровий лист, запашний перець і сіль. Варити до готовності м'яса (1,5-2 години). При необхідності підливати окріп. Гречку обсмажити на сухій сковороді (на середньому вогні), помішуючи, до появи інтенсивного запаху. Всі овочі очистити, нарізати кубиками, обсмажити на рослинному маслі...
Переглядів: 652
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирний Кекс: Сир 200 гСметана 2 ст. ложкиЯйце куряче 2 шт.Масло вершкове 2 ст. ложкиБорошно пшеничне 1 склянкуЦукор 1 склянкуСода чайної ложкиСіль за смаком.Взяти 200 грам сиру, додати 2 яйця, 2 столові ложки сметани, 2 столові ложки розтопленого вершкового масла, склянка борошна, склянка цукру, половину чайної ложки погашеної соди, щіпка солі. Все перемішати, викласти у форму. Випікати в духовці при температурі 180 градусів.
Переглядів: 655
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт-салат «Диво-слойка»: 1,5 склянки відвареного рису200 гр крабових паличок1 банку (400 гр) консервованої кукурудзи350 гр маринованих грибів3 відварених курячих стегенця5 варених яєць1 банку (400 гр) ананасівмайонезсметана.Укладати складові шарами (кожен шар салату не промазывался, а змішувався перед укладанням з соусом сметана, майонез, або в залежності від гостроти компонента зі сметаною або тільки з майонезом):1 - рис + сметана майонез2 - нарізані крабові палички + сметана майонез3 - кукурудза + майонез4 - дрібно нарізане куряче м'ясо + сметана майонез5 - мариновані гриби + сметана6 - подрібнені на...
Переглядів: 886
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з сьомгою: Слабосолона сьомга 250 р3 шт. ОгірокЯйце варене 4 шт.ЗеленьСметана.сьомгу Нарізати, яйця, огірки кубиками. Заправити нежирної сметаною. Посипати зеленню.
Переглядів: 604
Рецепти | | Коментарі (0)

Рол з шинкою і сиром: Лаваш вірменський 1-2 штСир вершковий 1 ст. лСалат 1 листКапуста білокачаннаМорквуПомідор 1 штШинка 2 скибочкиКуряча грудкаСіль і перець.Курячу грудку відварити. Знадобиться зовсім трохи. Відрізати пару довгастих скибочок, і за бажанням трохи обсмажити. Капусту дрібно нашаткувати або натерти на тертку. На крупній тертці натерти моркву. Відрізати 2-3 невеликих скибочки помідора і пару платівок шинки. Починаємо формувати рол: Беремо лаваш і змащуємо його вершковим сиром. Викладаємо зверху рівномірно порвані листя салату. Потім капусту, моркву, скибочки помідора, шинку і нарешті курку. Акуратно загортаємо і насолоджуємося. Рол з шинкою і...
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

«Капустяні оладки»: 300-400 г капусти1 цибулиназелень за бажанням200 г кефіру або кислого1 яйцесільборошно 3-5 ст. л.1/3 ч. л. розпушувачараст.олія для смаження.Капусту нашаткувати і нарізати дрібними кубиками, скласти в миску, трохи посолити і «пожамкать» трохи руками, щоб пом'якшала. Натерти на капусту цибулину на крупній тертці. Додати яйце, кефір, розпушувач і стільки борошна,щоб вийшло тісто, як на звичайні оладки. Підсолити,якщо треба. За бажанням можна додати зелень(я не завжди роблю з зеленню). Нагріти масло в сковороді і смажити, викладаючи столовою ложкою, на середньому вогні з обох боків до рум'яного кольору. Викладати на паперовий рушник....
Переглядів: 640
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Квіткова обжорка»: Куряча печінка 250г.Гриби (печериці) 200 р.Кукурудза консервована 1 банка.Морква по-корейськи 100 р.Майонез 300 р.Яйця 3 шт.Молоко 3 ст. л.Сіль за смаком.Печінку обсмажити в невеликій кількості рослинного масла, охолодити і нарізати тоненькою соломкою. Цибулю дрібно нарізати, гриби нарізати невеликими шматочками і обсмажити з цибулею, охолодити. Додати кукурудзу, моркву. Все змішати, заправити майонезом, перемішати. Збити яйця, посолити, додати молоко, знову збити. Посмажити омлет тоненький, остудити, нарізати смужками і згорнути рулетиками. Прикрасити салат рулетиками і зеленню петрушки.
Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт Рафаелло по швидкому: Коржі бісквітні 3 шт.Масло вершкове 200 рВершки для збивання 400 гЗгущене молоко 1 банкаКокосова стружка 60-100 р.Спосіб приготування торта «Рафаелло» по-швидкому з готових бісквітних коржів.Крем для торта: Розм'якшене вершкове масло збийте зі згущеним молоком. Додайте в отриманий масляний крем 50 г кокосової стружки. Окремо збийте вершки. З'єднайте масляний крем зі збитими вершками, додаючи їх не всі відразу, а поступово, порціями. Отриманим кремом змастіть бісквітні коржі, викладаючи їх один на одного. Верх торта і боки його намажте кремом і обсипте залишилася кокосовою стружкою. Готовий торт залиште на деякий час при кімнатній...
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Скумбрія, маринована в яблучному оцті: 2 скумбрії (заморожена, розморозити)цибуля ріпчаста за смаком250 мл води6 гвоздикперець горошком дрібка1/3 чайної ложки перцю духмяного молотогозерна коріандру дрібка2 чайні ложки солі1/2 чайної ложки цукру2 столові ложки соняшникової олії2.5 столові ложки яблучного оцту.Скумбрію почистити, порізати на шматочки. Воду закип'ятити, додати туди сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, масло, кип'ятити 1 хвилину на повільному вогні. В кінці влити оцет. Остудити. Цибулю порізати півкільцями. Рибу скласти в миску упереміш з цибулею, залити розсолом, маринадом. Залишити краще на добу маринуватися.
Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 111-120 121-130 131-140 141-150 151-160 ... 4691-4700 4701-4708