Торт Рафаелло по швидкому: Коржі бісквітні 3 шт. Масло вершкове 200 р Вершки для збивання 400 г Згущене молоко 1 банка Кокосова стружка 60-100 р. Спосіб приготування торта «Рафаелло» по-швидкому з готових бісквітних коржів. Крем для торта: Розм'якшене вершкове масло збийте зі згущеним молоком. Додайте в отриманий масляний крем 50 г кокосової стружки. Окремо збийте вершки. З'єднайте масляний крем зі збитими вершками, додаючи їх не всі відразу, а поступово, порціями. Отриманим кремом змастіть бісквітні коржі, викладаючи їх один на одного. Верх торта і боки його намажте кремом і обсипте залишилася кокосовою стружкою. Готовий торт залиште на деякий час при кімнатній температурі, для просочення (до речі, якщо коржі мокрі, то готового торта і просочення не потрібна!). Потім поставте його в холодильник, щоб трохи застиг.
|