Головна » Статті » Рецепти

Торт Рафаелло по швидкому
Торт Рафаелло по швидкому:

Коржі бісквітні 3 шт.
Масло вершкове 200 р
Вершки для збивання 400 г
Згущене молоко 1 банка
Кокосова стружка 60-100 р.

Спосіб приготування торта «Рафаелло» по-швидкому з готових бісквітних коржів.
Крем для торта: Розм'якшене вершкове масло збийте зі згущеним молоком. Додайте в отриманий масляний крем 50 г кокосової стружки. Окремо збийте вершки. З'єднайте масляний крем зі збитими вершками, додаючи їх не всі відразу, а поступово, порціями. Отриманим кремом змастіть бісквітні коржі, викладаючи їх один на одного. Верх торта і боки його намажте кремом і обсипте залишилася кокосовою стружкою. Готовий торт залиште на деякий час при кімнатній температурі, для просочення (до речі, якщо коржі мокрі, то готового торта і просочення не потрібна!). Потім поставте його в холодильник, щоб трохи застиг.

Просмотров: 396
Категория: Рецепти |
| Теги: крем, торта

Рекомендовані рецепти:

Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Ягідно-фруктовий десерт
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Салат "Цезар" (рецепт)
Салат "Крабик" (рецепт)
Розсипчастий пиріг з курагою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: