Головна » Статті » Рецепти

Скумбрія, маринована в яблучному оцті
Скумбрія, маринована в яблучному оцті:

2 скумбрії (заморожена, розморозити)
цибуля ріпчаста за смаком
250 мл води
6 гвоздик
перець горошком дрібка
1/3 чайної ложки перцю духмяного молотого
зерна коріандру дрібка
2 чайні ложки солі
1/2 чайної ложки цукру
2 столові ложки соняшникової олії
2.5 столові ложки яблучного оцту.

Скумбрію почистити, порізати на шматочки. Воду закип'ятити, додати туди сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, масло, кип'ятити 1 хвилину на повільному вогні. В кінці влити оцет. Остудити. Цибулю порізати півкільцями. Рибу скласти в миску упереміш з цибулею, залити розсолом, маринадом. Залишити краще на добу маринуватися.

Просмотров: 607
Категория: Рецепти |
| Теги: чайної, горошком

Рекомендовані рецепти:

Бразильський сирний хліб
Смачні пончики
Домашні пряники "М'ятні"
Печенюшки "Міні"
М'ясний террін з помідорами і сиром
Булочки з шинкою, зеленню і часником
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: