Скумбрія, маринована в яблучному оцті: 2 скумбрії (заморожена, розморозити) цибуля ріпчаста за смаком 250 мл води 6 гвоздик перець горошком дрібка 1/3 чайної ложки перцю духмяного молотого зерна коріандру дрібка 2 чайні ложки солі 1/2 чайної ложки цукру 2 столові ложки соняшникової олії 2.5 столові ложки яблучного оцту. Скумбрію почистити, порізати на шматочки. Воду закип'ятити, додати туди сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, масло, кип'ятити 1 хвилину на повільному вогні. В кінці влити оцет. Остудити. Цибулю порізати півкільцями. Рибу скласти в миску упереміш з цибулею, залити розсолом, маринадом. Залишити краще на добу маринуватися.
|