Салат листковий Французький з майонезом: Яйця варені 2 шт.Морква сира 100 гРіпчаста цибуля-100 гЧасник 2 зубкисире Яблуко 200 г (кислий або кисло-солодке)Сир 50-70 рМайонез, суміш мелених перців за смаком.Натираємо на тертці в різні мисочки: яйця, морква, яблука (без шкірки) і сир. Дрібно рубаємо часник. Нарізаємо цибулю, ошпарюємо окропом, потім опускаємо в льодяну воду на 3 хвилини, відкидаємо на сито і даємо стекти воді. Салат викладаємо шарами: цибуля, тонкий шар майонезу, яблуко, тонкий шар майонезу, яйце, тонкий шар майонезу, моркву і часник, тонкий шар майонезу, сир і суміш мелених перців, тонкий шар майонезу. Шари...