Головна » Статті » Рецепти


Закусочні сирні трубочки: Сир плавлений у пластинках 16 штукКорейська морква 300 грамВарене куряче яйце 3 штукиКріп 1 великий пучокЧасник 2 зубчикиВершки (густі) 3 ст. ложкиГірчицясіль, перець.Подрібнити в блэндере яйця, корейську моркву, часник, вершки до кремового стану. Можна додати гірчицю, сіль і перець за смаком. Начинку нанести на пластинки сиру, згорнути в рулетики і обваляти їх в дрібно порубленном кропі. Не шкодуйте кропу, він потрібен щоб трубочки не злиплися між собою. Гірчицю краще додати французьку, так цікавіше . Замість вершків можна додати майонез або натуральний йогурт.
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Пишний омлет: 6 яєць300 мл молокасолі за смакомвершкове масло.Розбити в чашку яйця. Влити молоко і додати сіль (приблизно половину чайної ложки). Перемішати суміш виделкою або трохи збити віночком. Але ні в якому разі не збивати міксером, секрет пишного омлету саме в цьому! Змастити форму для випічки вершковим маслом і вилити в неї суміш. Якщо взяти форму невеликого діаметра, то, відповідно, омлет буде ще вище. Попередньо розігріваємо духовку до 190 градусів і відправляємо наш омлет запікатися. У духовці омлет добре підніметься, але потім трохи опаде, це нормально, так і повинно бути. Випікаємо до красивого золотистого кольору. Наш...
Переглядів: 654
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Травневий»: 500 г курячого філе300 г печериць400 г зеленого горошку (консервованого)сік половини лимонакріпмайонезсільрослинне масло.Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Остудити. Нарізати кубиками. Додати сік лимона, перемішати, залишити на 1 годину. Гриби почистити, нарізати кубиками. Посмажити гриби на рослинній олії. Кріп дрібно нарізати. Змішати філе, горошок (воду злити), гриби, кріп, трохи посолити. Заправити майонезом.
Переглядів: 651
Рецепти | | Коментарі (0)

Листкові трубочки з кремом: Тісто листкове(дріжджове) 500 гр.варена Згущене молоко 1 банка,Вершкове масло 200 гр.Тісто розморозити, трохи розкачати, нарізати смужками(2 див.). З картону зробити трубочки(конуси), обернути фольгою, накрутити тісто. Випікати при 170 градусах-5 хвилин(до рум'яної скоринки). Розм'якшене вершкове масло збити згущене молоко. Остиглі трубочки начинити кремом! Посипати цукровою пудрою для краси.
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Курочка на овочах: 3 курячі стегенця300 гр капусти2 головки цибулі2 морквини1 помідор1 болгарський перець2-3 зубчики часнику4-5 ст. ложок майонезусіль, перецьзелень.Стегенця посолити, посипати перцем, змастити майонезом і залишити на 1 годину в холодильнику. Капусту дрібно нашаткувати. Цибулю нарізати півкільцями. Моркву нарізати кружальцями. Перець нарізати довгою соломкою. Помідор великий нарізати кружальцями. У форму для випічки викласти овочі шарами: цибуля, морква, капуста, часник, посолити, перець, помідори. Зверху викласти курку. Запекти в духовці при 180 близько години. В кінці посипати зеленню.
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

Стейки з риби з помідорами: 4 стейка з білої риби (тріска або пікша), вагою по 200 г кожен,6 помідорів,гілочка свіжого базиліка,сік 1 лимона,4 маленьких шматочка масла,свіжий васильок для прикраси.рибу Скропити лимонним соком і залишити в формі для смаження на 30 хвилин. Помідори розрізати на 4 частини і зняти з них шкірку. Базилік дрібно нарубати.Покласти помідори на стейки з риби і посипати базиліком. Зверху покласти шматочки масла і загорнути стейки в фольгу. Запікати в духовці, нагрітій до 200 градусів протягом 25 хвилин, поки риба не буде готова і не почне розпадатися. Подавати, прикрасивши свіжим...
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат листковий Французький з майонезом: Яйця варені 2 шт.Морква сира 100 гРіпчаста цибуля-100 гЧасник 2 зубкисире Яблуко 200 г (кислий або кисло-солодке)Сир 50-70 рМайонез, суміш мелених перців за смаком.Натираємо на тертці в різні мисочки: яйця, морква, яблука (без шкірки) і сир. Дрібно рубаємо часник. Нарізаємо цибулю, ошпарюємо окропом, потім опускаємо в льодяну воду на 3 хвилини, відкидаємо на сито і даємо стекти воді. Салат викладаємо шарами: цибуля, тонкий шар майонезу, яблуко, тонкий шар майонезу, яйце, тонкий шар майонезу, моркву і часник, тонкий шар майонезу, сир і суміш мелених перців, тонкий шар майонезу. Шари...
Переглядів: 705
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт дамські пальчики: Тісто:200 гр пшеничного борошнащіпка солі130 гр вершкового масла5 яєць300 гр холодної водиКрем:450 гр сметани1 склянка цукру1 плитка шоколаду1 упаковка згущувача.Борошно просіяти через сито і додати сіль. У каструлі закип'ятити масло з водою, борошно відразу всипати в киплячу воду, перемішайте міксером, до тих пір, поки тісто не відійде від стінок каструлі. Коли тісто охолоне, вводити яйця і гарненько замісити, воно не стане гладким. Поставте тісто в холодильник на 40 хвилин. Розігріти духовку до 200 градусів, на низ духовки поставити каструлю з водою, для утворення пари. Форму обов'язково...
Переглядів: 705
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з копченої риби: 800 г білої риби гарячого копчення (сиг, хек, минтай і ін)1/3 склянки майонезу1/3 склянки сметани (або ще 1/3 склянки майонезу)1/2 склянки кореня селери, нарізаного невеликими шматочками2 столові ложки свіжого рубаного кропу2 столові ложки свіжого рубаного зеленого лукасіль і перець за смакомсвіжовичавлений лимонний сік за смаком (з 1-2 лимонів)4 невеликих білих булочки1 червона цибулина, нарізана півкільцями150 г вершкового сиру8 скибочок слабосоленого лосося.Очистіть рибу від шкіри і кісток і складіть в миску. Подрібніть рибні шматочки виделкою або пальцями. Покладіть в миску з рибою майонез, сметану, нарізану...
Переглядів: 676
Рецепти | | Коментарі (0)

Камбала по-італійськи: камбала або філе камбали 600 г (2 тушки середнього розміру)лук-порей 200 г (один хвіст)помідори черрі 200 г (6-8 штук)оливки або каперси 2 ст.оливкова олія,1 ст. ложка рубаної зелені майорану,білий перець, сіль.Камбалу миємо, чистимо, обрізаємо плавники і хвіст. Відкладаємо на дошку, щоб з тушок стекла вода і риба трохи висохла. У цей час нарізаємо цибулю-порей середньої товщини кільцями і злегка обсмажуємо на оливковій олії з двох сторін. Достатньо буквально декількох хвилин. Поки обсмажується цибуля-порей, розрізаємо навпіл помідори черрі і змащуємо деко оливковою олією. На змащене маслом деко викладаємо камбалу, солимо і перчимо...
Переглядів: 668
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 131-140 141-150 151-160 161-170 171-180 ... 4691-4700 4701-4708