Головна » Статті » Рецепти

Торт дамські пальчики
Торт дамські пальчики:

Тісто:
200 гр пшеничного борошна
щіпка солі
130 гр вершкового масла
5 яєць
300 гр холодної води
Крем:
450 гр сметани
1 склянка цукру
1 плитка шоколаду
1 упаковка згущувача.

Борошно просіяти через сито і додати сіль. У каструлі закип'ятити масло з водою, борошно відразу всипати в киплячу воду, перемішайте міксером, до тих пір, поки тісто не відійде від стінок каструлі. Коли тісто охолоне, вводити яйця і гарненько замісити, воно не стане гладким. Поставте тісто в холодильник на 40 хвилин. Розігріти духовку до 200 градусів, на низ духовки поставити каструлю з водою, для утворення пари. Форму обов'язково змастити маслом і покласти пергаментний папір. Взяти кондитерський шприц, (якщо немає, то дуже щільний целофановий кульок, зробити в ній отвір) і перекласти тісто. Видавлювати тонкі ковбаски, довжиною 6-7 сантиметрів. Випікати в духовці до золотистого кольору пальчики, потім остудити. Зробити крем. Сметану збити з цукром, додати загусник до сметани, перемішати. Ковбаски занурювати в сметанний крем і викладати на тарілку гіркою, поливаючи сметанним кремом. Готову гірку посипати потертим шоколадом.

Просмотров: 706
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пальчики

Рекомендовані рецепти:

Рецепт паски
Омлет-бісквіт
Ягідно-фруктовий десерт
Пончики з тертим шоколадом
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Українські пампушки з часником
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: