Головна » Статті » Рецепти

Салат «Травневий»
Салат «Травневий»:

500 г курячого філе
300 г печериць
400 г зеленого горошку (консервованого)
сік половини лимона
кріп
майонез
сіль
рослинне масло.

Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Остудити. Нарізати кубиками. Додати сік лимона, перемішати, залишити на 1 годину. Гриби почистити, нарізати кубиками. Посмажити гриби на рослинній олії. Кріп дрібно нарізати. Змішати філе, горошок (воду злити), гриби, кріп, трохи посолити. Заправити майонезом.

Просмотров: 652
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, гриби

Рекомендовані рецепти:

Гуляш з індички з кабачками
Пиріг лимонно-медовий
Овочевий суп з курячою грудкою
Шоколадний кекс з бананами і медом
Шашлички з індички з беконом
Печиво з фундука
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: