Головна » Статті » Рецепти

Стейки з риби з помідорами
Стейки з риби з помідорами:

4 стейка з білої риби (тріска або пікша), вагою по 200 г кожен,
6 помідорів,
гілочка свіжого базиліка,
сік 1 лимона,
4 маленьких шматочка масла,
свіжий васильок для прикраси.

рибу Скропити лимонним соком і залишити в формі для смаження на 30 хвилин. Помідори розрізати на 4 частини і зняти з них шкірку. Базилік дрібно нарубати.
Покласти помідори на стейки з риби і посипати базиліком. Зверху покласти шматочки масла і загорнути стейки в фольгу. Запікати в духовці, нагрітій до 200 градусів протягом 25 хвилин, поки риба не буде готова і не почне розпадатися. Подавати, прикрасивши свіжим базиліком. Подати з вареним молодою картоплею, зеленим горошком і морквою. Сік лимона можна замінити соком лимона або апельсина, а помідори — вершками. Кожна порція стейка повинна бути загорнута у фольгу. Подавати, розгорнувши фольгу, але не забираючи її.

Просмотров: 616
Категория: Рецепти |
| Теги: Риби, стейки

Рекомендовані рецепти:

Грибний "біфштекс"
Українські пампушки з часником
Вівсяне печиво з медом
Котлети з підливою
Три рецепти хачапурі
Пиріг лимонно-медовий
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: