Стейки з риби з помідорами: 4 стейка з білої риби (тріска або пікша), вагою по 200 г кожен, 6 помідорів, гілочка свіжого базиліка, сік 1 лимона, 4 маленьких шматочка масла, свіжий васильок для прикраси. рибу Скропити лимонним соком і залишити в формі для смаження на 30 хвилин. Помідори розрізати на 4 частини і зняти з них шкірку. Базилік дрібно нарубати. Покласти помідори на стейки з риби і посипати базиліком. Зверху покласти шматочки масла і загорнути стейки в фольгу. Запікати в духовці, нагрітій до 200 градусів протягом 25 хвилин, поки риба не буде готова і не почне розпадатися. Подавати, прикрасивши свіжим базиліком. Подати з вареним молодою картоплею, зеленим горошком і морквою. Сік лимона можна замінити соком лимона або апельсина, а помідори — вершками. Кожна порція стейка повинна бути загорнута у фольгу. Подавати, розгорнувши фольгу, але не забираючи її.
|