Головна » Статті » Рецепти


Курка з лимонно-часниковим соусом: Лимони 5 штукголовки Часник 5 штукЧебрець 10 грамЦукор коричневий 40 грамКурка 1800 грамСіль морська 1 чайна ложкаПерець запашний 10 штук.Приготувати цю курку дуже легко — краще, щоб перед запіканням вона була не відразу з холодильника і трохи «зігрілася» при кімнатній температурі перед термічною обробкою. Для соусу потрібні лимони, часник, чебрець і цукор. Лимони порізати на половинки або четвертинки. Я спробувала і так і так, і мені сподобалося, коли вони розрізані на 4 частини — соус з таких виходить менш кислим. Часник очистити тільки від верхньої лушпиння. Запікати курку при...
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Піца з ковбасою, грибами і солодким перцем: тісто:2 ч. л сухих дріжджів400 гр теплої води2 ч. л цукру1.5 ч. л солі2 ст. л. раст.масла4 склянки борошнаа так же:Ковбаски з індички 200-250 гр(або салямі)Солодкий ,зелений перець 1 штЧервоний лук (за бажанням) 1 штСвіжі печериці 100 гртертий сир пармезантертий сир моцареллатоматний соус:Баночка консервованих томатів(порізані кубиком) 600 гр1ч.л томатної пасти3-4 зубчики часнику(через прес),2 ст. л оливкової олії,2 ст. л сушений базилік.Розчинити дріжджі в теплій воді, додати цукор, масло, сіль. Просіяти борошно і поступово...
Переглядів: 613
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясні кульки з чудовим соусом: 500 гр. свинячого фаршу1 яйце1/2 ст. хлібних крихт1 зубчик часнику, дрібно порізаного1 ч. л. свіжого тертого імбиру1 ч. л. соєвого соусу2 пера зеленого цибулі, порізатичорний перець.соус:1 / 2 ст. коричневого цукру1/2 ст. соєвого соусу1/2 ст. води1 ч. л. кунжутного масла1 ст. л. рисового оцту1 ч. л. свіжого тертого імбиру2 ст. л. кукурудзяного крохмалю1 ст. л. кунжутного насіння.Розігріти духовку до 200С. Застелити деко фольгою. Змішати всі інгредієнти з першого списку і сформувати з фаршу 30 кульок розміром з м'ячик...
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Смажені Карасики: свіжі карасісільборошноолія для смаження.Карасиків почистити, випатрати, видалити зябра і добре промити. Зробити надрізи по спинці, посолити. На сковороді розігріти рослинне масло, кожного карасика обваляти в борошні і викласти на сковороду. Обсмажувати з двох сторін до золотистого кольору.
Переглядів: 683
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска «Рафаелло»: Сир 200 гЯйця 4 шт.Часник 3-4 зубчики (20 г)Крабові палички-1 упаковка (200 г)Майонез-3 ст. л. (100 г)Салатні листя (для подачі).Яйця круто відварити і натерти на дрібній тертці. Додати сир, натертий на дрібній тертці. Додати часник, видавлений через прес, і майонез. Добре перемішати. З приготовленої маси скачати кульки завбільшки з цукерку «Рафаелло» і обваляти їх в заздалегідь натерті на дрібній тертці крабових паличках. Подавати на листках салату.
Переглядів: 659
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Смакота»: 200 р консервованих грибів (опеньки або печериці)250 г курячого філе150 г шинки2 перцю (солодкого)250 г консервованих ананасів40 г родзинок40 г волоських горіхівщіпка солі1 пачка майонезу.Салат «Вкусняшка» простий в приготуванні і по-справжньому смачний. Готування полягає в нарізці необхідних інгредієнтів і заправка їх майонезом. Для салату консервовані гриби нарізаємо тоненькою соломкою. Відварюємо куряче філе до готовності і також нарізаємо соломкою. Перець чистимо від насіння і нарізаємо його невеликими кубиками. Перебрати і промити родзинки. Якщо потрібно, то його можна подрібнити. Ананаси і шинку, також, нарізати кубиками або соломкою невеликих розмірів. Після цього...
Переглядів: 648
Рецепти | | Коментарі (0)

Овочевий салат з червоною капустою: Капуста червоноголова 200 гМорква 150 гПерець солодкий червоний (паприка) 1 шт.Петрушка 20 гКунжутна олія 40 млЛимонний сік 20 млСіль ч. л.Перець чорний мелений ч. л.Кунжут 20 р.Капусту наріжте тонкою соломкою і пам'ятайте руками, щоб вона стала м'якше. Очищену моркву натріть на крупній тертці. У перцю видаліть серцевину з насінням і білі прожилки, наріжте соломкою. Листя петрушки подрібніть і додайте в салат. Для заправки змішайте масло, лимонний сік, сіль і перець до однорідності. Полийте нею салат і перемішайте При подачі посипати кунжутним насінням.
Переглядів: 628
Рецепти | | Коментарі (0)

Печеня з овочів і індички: Індичка 0.5 кгКартопля 700 грЦибуля ріпчаста 2 штПерець болгарський 2 штЧасник 3 зубчикиМасло рослинне 2 ст. л.Масло вершкове 2 ст. л.Паприка 0.5 ч. лЧебрець 0.5 ч. лПерець чорний мелений 0.25 ч. лСіль 1 ч. лПетрушка 3 ст. л.Індиче філе помити, обсушити паперовим рушником. Нарізати невеликими шматочками. В великій сковороді розігріти рослинне масло, додати вершкове. Скласти м'ясо, обсмажувати на середньому вогні до рум'яної скоринки. За смаком приправити сіллю і перцем. У сковороду до індички скласти нарізану кубиками картоплю. Через 10 хвилин додати нарізану цибулю...
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Підкова»: Картопля 2 штукиВідварне м'ясо 300-350 грамБуряк варена 1 штука (середньої величини)Сир тертий 150 грамМайонез 5-7 ст. ложокМаслини 6-8 штук.Картоплю відварити в мундирі до готовності. Відсудити, очистити і натерти на крупній тертці. Викладіть нижнім шаром в сервірувальну тарілку. Викладайте картопля дугою, у формі підкови. Картопля змастіть майонезом і на нього викладіть шар дрібно порубаного відвареного м'яса. На м'ясі зробіть сіточку з майонезу. Зверху викладіть терту на крупній тертці відварену буряк. На буряки також нанесіть сіточкою майонез або просто змастіть ложкою. Додайте тертий сир. Зверху кругом викладіть маслини.
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «найсмачніший»: 0,5 кг. яловичини3-4 свіжих помідора2-3 маринованих огірка3-4 картоплини150гр. сирумайонезпучок петрушкисіль, перець.Яловичину варити в підсоленій воді 1,5-2 години щоб була м'якою. Картоплю відварити. Все нарізаємо кубиками й викладаємо шарами:яловичину, картопля, сіль, перець, майонез, огірки, сир, майонез, помідори, сіль, перець, майонез, трохи сиру і рубана петрушка. Можна, власне, у будь-якому порядку. Або навіть відразу змішати, якщо є салат збираєтеся відразу.
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 141-150 151-160 161-170 171-180 181-190 ... 4691-4700 4701-4708