М'ясні кульки з чудовим соусом: 500 гр. свинячого фаршу 1 яйце 1/2 ст. хлібних крихт 1 зубчик часнику, дрібно порізаного 1 ч. л. свіжого тертого імбиру 1 ч. л. соєвого соусу 2 пера зеленого цибулі, порізати чорний перець. соус: 1 / 2 ст. коричневого цукру 1/2 ст. соєвого соусу 1/2 ст. води 1 ч. л. кунжутного масла 1 ст. л. рисового оцту 1 ч. л. свіжого тертого імбиру 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю 1 ст. л. кунжутного насіння. Розігріти духовку до 200С. Застелити деко фольгою. Змішати всі інгредієнти з першого списку і сформувати з фаршу 30 кульок розміром з м'ячик для пінг-понгу. Викласти на деко і запікати 20-25 хвилин. Тим часом готуємо соус. Змішуємо всі інгредієнти з другого списку, крім крохмалю! Доводимо до кипіння і варимо 3 хвилини. Крохмаль змішати з екстра 2 ст. л. води і влити в соус, постійно помішуючи на дуже маленькому вогні довести соус до загусання. Додати кунжутне насіння. Коли митболсы готові викласти їх у гарячий соус і добре перемішати. Вимкнути вогонь і дати просочитися 10 хвилин. Потім подавати на рисі , присипавши зверху зеленою цибулею або петрушкою і свіжим кунжутом.
|