Головна » Статті » Рецепти

М'ясні кульки з чудовим соусом
М'ясні кульки з чудовим соусом:

500 гр. свинячого фаршу
1 яйце
1/2 ст. хлібних крихт
1 зубчик часнику, дрібно порізаного
1 ч. л. свіжого тертого імбиру
1 ч. л. соєвого соусу
2 пера зеленого цибулі, порізати
чорний перець.
соус:
1 / 2 ст. коричневого цукру
1/2 ст. соєвого соусу
1/2 ст. води
1 ч. л. кунжутного масла
1 ст. л. рисового оцту
1 ч. л. свіжого тертого імбиру
2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
1 ст. л. кунжутного насіння.

Розігріти духовку до 200С. Застелити деко фольгою. Змішати всі інгредієнти з першого списку і сформувати з фаршу 30 кульок розміром з м'ячик для пінг-понгу. Викласти на деко і запікати 20-25 хвилин. Тим часом готуємо соус. Змішуємо всі інгредієнти з другого списку, крім крохмалю! Доводимо до кипіння і варимо 3 хвилини. Крохмаль змішати з екстра 2 ст. л. води і влити в соус, постійно помішуючи на дуже маленькому вогні довести соус до загусання. Додати кунжутне насіння. Коли митболсы готові викласти їх у гарячий соус і добре перемішати. Вимкнути вогонь і дати просочитися 10 хвилин. Потім подавати на рисі , присипавши зверху зеленою цибулею або петрушкою і свіжим кунжутом.

Просмотров: 632
Категория: Рецепти |
| Теги: соус, інгредієнти

Рекомендовані рецепти:

Пиріг лимонно-медовий
Омлет-бісквіт
Українські пампушки з часником
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Три рецепти хачапурі
Яблука, фаршировані салатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: