Головна » Статті » Рецепти

Закуска «Рафаелло»
Закуска «Рафаелло»:

Сир 200 г
Яйця 4 шт.
Часник 3-4 зубчики (20 г)
Крабові палички-1 упаковка (200 г)
Майонез-3 ст. л. (100 г)
Салатні листя (для подачі).

Яйця круто відварити і натерти на дрібній тертці. Додати сир, натертий на дрібній тертці. Додати часник, видавлений через прес, і майонез. Добре перемішати. З приготовленої маси скачати кульки завбільшки з цукерку «Рафаелло» і обваляти їх в заздалегідь натерті на дрібній тертці крабових паличках. Подавати на листках салату.

Просмотров: 660
Категория: Рецепти |
| Теги: «рафаелло», тертці

Рекомендовані рецепти:

Печиво з фундука
Французькі булочки
Безе
Рибний паштет з овочами
Картопля в паприці (рецепт)
Ягідно-фруктовий десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: