Головна » Статті » Рецепти

Закуска «Рафаелло»
Закуска «Рафаелло»:

Сир 200 г
Яйця 4 шт.
Часник 3-4 зубчики (20 г)
Крабові палички-1 упаковка (200 г)
Майонез-3 ст. л. (100 г)
Салатні листя (для подачі).

Яйця круто відварити і натерти на дрібній тертці. Додати сир, натертий на дрібній тертці. Додати часник, видавлений через прес, і майонез. Добре перемішати. З приготовленої маси скачати кульки завбільшки з цукерку «Рафаелло» і обваляти їх в заздалегідь натерті на дрібній тертці крабових паличках. Подавати на листках салату.

Просмотров: 429
Категория: Рецепти |
| Теги: «рафаелло», тертці

Рекомендовані рецепти:

Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Шоколадний пломбір
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Салат "Букет нареченої"
Пиріг з бринзою та руколою
Яблучний-вишневий соложеник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: