Головна » Статті » Рецепти


Салат зі шпротами: 4 відварних яйцябанка шпротівсухарикибанку грибівсередня цибулинамайонез.Відварюємо яйця. Цибуля режим півкільцями і обсмажуємо. Гриби режим і обсмажуємо окремо. Даємо охолонути. Шпроти розминаємо виделкою. Сухарики(якщо великі)пом'яти,я це роблю відразу(не розкриваючи упаковки). Салат робимо шарами: -2 яйця на крупній тертці -шпроти -цибуля обсмажена -майонез -сухарики -майонез -гриби -2 білка на крупній тертці, майонез -2 жовтки на дрібній тертці. Готовий салат ставимо на 2-3 години в холодильник,хай просочиться.
Переглядів: 657
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат-коктейль з шинкою і сиром: 100 г шинки100 г сиру1 стручок солодкого перцю1/2 склянки майонезусіль за смакомзелень кропу1 огірок2 яйця.Шинку, огірок, стручок перцю, яйця наріжте соломкою. Сир натріть на тертці. Укладіть у фужер шарами, поливаючи кожен шар майонезом, в наступному порядку: шинка, огірки, яйця, перець, сир. Салат-коктейль оформіть кружечками огірка, перцем і зеленню.
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Леді» смачно і швидко: 300 г курячого філе150 г огірків150 г консервованого горошку (12 банки)150 г сметанипучок кропусіль.Куряче філе відварити протягом 20 хвилин з моменту закипання. Остудити. Огірки порізати середніми кубиками. Кріп дрібно порізати. Куряче філе порізати середніми кубиками. Скласти в салатник філе, огірки, кріп, горошок. Додати сметану, посолити, перемішати.
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат без майонезу: 2 курячих філе1 банку консервованої кукурудзи1 банку консервованої червоною квасолісередній зелений перець2 середніх помідора1 середня цибулинапетрушкаприправа для курки.Для соусу:1/3 ст. рослинного масла3 ст. л. оцту3 ст. л. гірчиці2 ст. л рідкого меду2 зубчики часнику ч. л. чебрецю.Філе промити і висушити, нарізати кубиками, посипати приправою. Покласти в холодильник на 60 хвилин, потім обсмажити. Кукурудзу і червону квасолю процідити. Зелений перець очистити, промити й нарізати великими кубиками. Помідори нарізати великими кубиками і злегка віджати сік. Цибулю очистити і нарізати кубиками. Нарізати петрушку. Очистити і...
Переглядів: 684
Рецепти | | Коментарі (0)

Святковий салат «З любов'ю»: Крабове м'ясо чи крабові палички 400 р.Яйця 3 шт.Кальмари 200 р.Зелень петрушка.Майонез 300 р.Червона ікра 50 р.Креветки (варені) 200 р.Сіль за смаком.Відварити яйця в круту, остудити в холодній воді, очистити від шкаралупи. Відокремити білки від жовтків. Білки натерти на крупній тертці. Жовтки натерти на дрібній тертці. Крабове м'ясо нарізати дрібними кубиками. Кальмари відварити (2-3 хвилини), очистити і нарізати соломкою. Зелень петрушки дрібно нарізати.Салат викласти шарами у вигляді серця, кожен шар під майонезом: крабове м'ясо, зелень петрушки, яєчні білки, кальмари, яєчні жовтки, червона ікра.Прикрасити салат креветками.
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячі рулети з шинкою і сиром: 3 столові ложки вершкового масла, розплавленого1/4 чашки борошна1 чайна ложка солі1/2 чайної ложки часникового порошку1/2 чайної ложки чорного перцю2 великих яйця, злегка збитих1 склянку панірувальних сухарів6 шніцелів з курячої грудки120 г тонко нарізаної шинки або прошутто170 г нарізаного сиру чеддер.Розігрійте духовку до 180С. Змастіть розтопленим вершковим маслом дно невеликої форми для випічки. Візьміть три невеликі миски. В одній мисці змішайте борошно, сіль, часниковий порошок і перець. Під другу покладіть яйця і злегка збийте. У третю миску насипте панірувальні сухарі. Покладіть на кожен шніцель по...
Переглядів: 594
Рецепти | | Коментарі (0)

Наполеончики: Тісто листкове (бездрож.) 200 гр.0.5 банки згущеного молока100 гр. слив. масла.Тісто розморозити, за допомогою гуртки розрізати на кружки. Укласти на смаз. деко, спекти при 250-15 хвилин. Обрізки теж спекти. Остудити. Кожен корж змастити, викласти в башточки. Краї теж змастити кремом, посипати крихтою(з обрізків).
Переглядів: 657
Рецепти | | Коментарі (0)

Наполеон для лінивих господинь: Печиво «Вушка» листкові 800 р.Крем:1 літр молока3 шт яйця1/2 склянки цукру6 столових ложок борошнатрохи ванільки.Все добре віночком перемішала, щоб не було грудок і поставила на вогонь варила при постійному помішуванні до тих пір, поки не стане густою і почне булькати. Коли крем трохи охолоне додати 150гр масла і знову збити віночком . Тепер починаємо збирати наш ледачий наполеон :«Вушка» рясно вмакиваем в крем і викладаємо на блюдо. Потім зверху полити кремом і посипати крихтою з вушок. Прикрасити грибочками з печива і шоколаду.
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

Супер-швидкі пончики: пшеничне борошно 2 склянки;сода 3 грама;куряче яйце 4 штуки;молоко згущене з цукром 400 грам;соняшникова олія для готування.Змішуємо всі інгредієнти. Тісто має вийти як густа сметана, тому при необхідності можна додати ще трохи борошна. Наливаємо в каструльку масло і нагріваємо його до кипіння (пончики повинні плавати в маслі). Ложкою викладаємо в кипляче масло невеликими галушками тісто (воно саме погладшає при смаженні і стане симпатичним пончиком) і смажимо до зарум'янювання. Золотисті кульки викладаємо на тарілочку і присипаємо цукровою пудрою (за желаниию).
Переглядів: 641
Рецепти | | Коментарі (0)

«Курка по-англійськи»: 1 кг курячої грудки4 середні цибулини4 помідорамайонез, сіль, перець.Розігріти сковороду, додати трохи олії і обсмажити на ній заздалегідь нарізану цибулю, додати дрібно нарізані помідори (краще без шкірки), посолити і тушкувати 7-10 хвилин. Потім додаємо нарізану відварену грудинку , все перемішуємо і тушкуємо ще близько 5 хвилин. Поки гаситься, дістаємо майонез. Потім кладемо майонез (за смаком 100-150 грам), перець і все перемішавши, тримаємо на вогні ще 3-5 хвилин. Можна прикрасити зеленню.
Переглядів: 599
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 161-170 171-180 181-190 191-200 201-210 ... 4691-4700 4701-4708