Головна » Статті » Рецепти

«Курка по-англійськи»
«Курка по-англійськи»:

1 кг курячої грудки
4 середні цибулини
4 помідора
майонез, сіль, перець.

Розігріти сковороду, додати трохи олії і обсмажити на ній заздалегідь нарізану цибулю, додати дрібно нарізані помідори (краще без шкірки), посолити і тушкувати 7-10 хвилин. Потім додаємо нарізану відварену грудинку , все перемішуємо і тушкуємо ще близько 5 хвилин. Поки гаситься, дістаємо майонез. Потім кладемо майонез (за смаком 100-150 грам), перець і все перемішавши, тримаємо на вогні ще 3-5 хвилин. Можна прикрасити зеленню.

Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, нарізану

Рекомендовані рецепти:

Лаваш з овочами і авокадо
Хрустка випічка
Свинина під сирною скоринкою
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Великодні паски
Куряче філе в паніровці з крекерів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: