Салат без майонезу: 2 курячих філе 1 банку консервованої кукурудзи 1 банку консервованої червоною квасолі середній зелений перець 2 середніх помідора 1 середня цибулина петрушка приправа для курки. Для соусу: 1/3 ст. рослинного масла 3 ст. л. оцту 3 ст. л. гірчиці 2 ст. л рідкого меду 2 зубчики часнику ч. л. чебрецю. Філе промити і висушити, нарізати кубиками, посипати приправою. Покласти в холодильник на 60 хвилин, потім обсмажити. Кукурудзу і червону квасолю процідити. Зелений перець очистити, промити й нарізати великими кубиками. Помідори нарізати великими кубиками і злегка віджати сік. Цибулю очистити і нарізати кубиками. Нарізати петрушку. Очистити і роздавити часник. Для соусу змішати оцет, олію, гірчицю, рідкий мед, товчений часник і чебрець і залишити на 30 хвилин. У миску викладаємо курку, кукурудзу, червону квасолю, зелений перець, помідори, петрушку, цибулю і заливаємо соусом.
|