Головна » Статті » Рецепти


«Шоколадне молоко» желейний: Свіже молоко 350 грамКухонна желатин в порошку пару столових ложокпісочний Цукор 4 столові ложки або по смакуПорошок какао без цукру 2 столові ложкиВанільний екстракт 1 чайна ложка.Спочатку будемо готувати темне желе. Змішуємо какао з двома столовими ложками піскового цукру і 1 склянкою молока. Відправляємо суміш на вогонь, помішуємо, доводимо до кипіння. Знімаємо з плити і акуратно додаємо 1 столову ложку желатину. Залишаємо масу стояти на 10 хвилин. Потім повертаємо на плиту і помішуємо її до закипання. Проціджуємо. Викладаємо шоколадний шар у форму або креманку. Відправляємо в холод на кілька годин, щоб він...
Переглядів: 653
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячі нагетси: Куряче філе 2 штСухарі панірувальні 1 стаканПетрушка 2 ч. лПерець червоний, мелений 0.5 ч. лГранульований часник 2 ч. лЯйця курячі 2 штЧіпси 40 штБорошно пшеничне 1 склянкуПерець чорний мелений 1 ч. лСіль 2 ч. л.Куряче філе помити, насухо витерти паперовим рушником. Розрізати на невеликі шматочки. Приправити за смаком гранульованим часником (1 ч. л.), сіллю (1 ч. л.) і чорним меленим перцем (1 ч. л.). Картопляні чіпси скласти в поліетиленовий пакет і розчавити їх в дрібну крихту з допомогою качалки. Перекласти в піалу. Змішати з панірувальними сухарями, додати сушену...
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачний і соковитий салат: 300 гр. відвареної курячої грудки200 гр. болгарського перцю (краще різних кольорів)100 гр. лука40 мл винного оцтуоливкова олія0,5 ч. л. цукрусіль, перець чорний і червоний.Грудку порвати на волокна. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, перець — тонкою соломкою. Змішати оцет, сіль, цукор і перець. Полити заправкою салат і дуже ретельно перемішати (краще руками). В кінці додати масло, перемішати і прибрати в холодильник на ніч.
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясні кексики з сирно-яєчної начинкою: на 7 шт:фарш будь-350 рцибуля 1 штсіль, перець, кмин,мелений коріандр за смакомяйце 1 штсметана 1 ст лсир твердий тертий на дрібній тертці 3 ст л.Цибулю порізати кубиками і злегка обсмажити. Фарш перемішати з цибулею, додати сіль і спеції, перемішати і дуже добре відбити про миску 20-30 разів. Для начинки збити вилкою яйце, додати сметану, сир, посолити, поперчити. У формочки для кексів розподілити в кожну клітинку однакову кількість фаршу. Зробити поглиблення пальчиком. Кожну ямку начинити яєчно — сирною сумішшю. Поставити запікатися на 30 хв при 200*. Потім трохи...
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Форель в листковому тесті: Шматочок форелі 200 грамЛисткове бездріжджове тісто 200 грамРослинна олія 20 млСіль за смакомСпеції за смакомЯйце 1 штука.Спершу шматочки риби потрібно гарненько промити і обсушити на паперовому рушнику. Листкове тісто трошки розкачати (але не сильно, нам не потрібно тонке). Розрізаємо наше тісто на порційні шматочки, в центр кожного викладаємо рибку. Солимо, додаємо спеції, можна трошки капнути олії на рибку. Загортаємо рибу в тісто, краю акуратненько защипуємо. Отримані пиріжки викладаємо на деко, змащене маслом. Тісто злегка наколоти виделкою в декількох місцях, а також зверху помазати збитим яйцем.Випікаємо 15-20 хвилин при 200 градусах...
Переглядів: 787
Рецепти | | Коментарі (0)

Медовий торт «Пчолкін будинок»: 2 яйця,180 г цукру,80 г вершкового масла,80-100 г меду,2 ч. ложки соди (без гірки),400-450 г борошна і приблизно 1 склянка для вимішування тіста.Для крему:1 банку вареного згущеного молока,сметана (400 г) 24-30% жирності,150 мл вершків 33% -38 % жирності для збивання,2 ст. ложки меду (на любителя).Яйця і цукру злегка збити віночком, додати вершкове масло, мед, соду. Поставити цю суміш на водяну баню і прогрівати, постійно помішуючи, поки цукор не розчиниться і суміш трохи стане подкипать. Зняти з вогню, додати 400-450 г просіяного борошна і добре розмішати....
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

«Наивкуснейшая картопля в духовці»: картопля 5 великих шт.морква 1 шт.спеціїтомат 2-3 ст. л.рослинна олія 2-3 ст. л.зелень.Картоплю почистити і порізати середніми шматочками. Цибулю порізати крупно. Моркву порізати шматочками. Не тріть на тертці — вона розвариться. А так виглядає дуже красиво. Додати спеції, посолити, поперчити. Додати рослинне масло і томат. Ретельно перемішати і обережно викласти в рукав для запікання, попередньо зав'язаний з одного боку. Рукав проколоти в декількох місцях зверху. Запікати близько 1-1,5 год. у духовці. Потім дістати. рукав розрізати зверху. Висипати картоплю на блюдо і посипати зеленню. Красиве, апетитне, неймовірно смачна страва готова!
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирний пиріг: 250 г борошна150 г маргарину100 г цукру1 чайна ложка розпушувача3 жовтки1/2 чайної ложки цедри лимона1-2 столових ложки молока3 білка500 г сиру200 р цукру1 чайна ложка ванілі1/2 чайної ложки цедри лимона4 столові ложки борошна, або 2 столові ложки манки.Тісто: Змішайте всі інгредієнти для тіста до утворення однорідної маси.Начинка: Білки збийте до стійкої піни. В окремій мисці змішайте сир з цукром, ваніллю і цедрою до однорідної маси. Додайте борошно, перемішайте і обережно введіть білки. Тісто розділіть на 2 частини і розкачайте. Одну половину викладіть на дно...
Переглядів: 662
Рецепти | | Коментарі (0)

Запіканка з макаронів з куркою: макарони 200глук 2 шт.морква 1 шт.перець солодкий 150гкурка відварна 200-250 ряйця 2-3 шт.молоко 300 млсир 100гсільперець чорний меленийзеленьчасник 3 зубчики.Макарони відварити 2-3 хв, воду злити, заправити олією. Цибулю нарізати кубиком, моркву потерти, перець порізати соломкою. Обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати перець і моркву, посолити, поперчити, смажити до напівготовності. В кінці додати дрібно нарізаний часник. М'ясо нарізати невеликими шматочками. Збити яйця, влити молоко, перемішати, додати натертий сир і зелень. Посолити, поперчити. У форму викладати шарами: макарони, овочі, м'ясо, залити молочною сумішшю. Запікати 30-40...
Переглядів: 577
Рецепти | | Коментарі (0)

Бефстроганов: яловича вирізка 600 рсередні цибулини 2 шт.сметана 100 гтоматна паста 25 рборошно 1 ч. л.вершкове масло для обсмажуваннясіль, перець.М'ясо вимити, обсушити і нарізати шматками товщиною 2 див. Шматки відбити до товщини 7-10 мм, після чого нарізати їх тонкими смужками довжиною 3-4 див Посипати сіллю і перцем. Розігріти на сильному вогні сковороду з високими бортами або сотейник, зменшити вогонь до помірного і обсмажити м'ясо, 5 хв.Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями і обсмажити у вершковому маслі до золотистого кольору, 6 хв. Додати в сковороду з м'ясом.Приготувати соус. Сметану розігріти, додати обсмажену на...
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 181-190 191-200 201-210 211-220 221-230 ... 4691-4700 4701-4708