Головна » Статті » Рецепти

Форель в листковому тісті
Форель в листковому тесті:

Шматочок форелі 200 грам
Листкове бездріжджове тісто 200 грам
Рослинна олія 20 мл
Сіль за смаком
Спеції за смаком
Яйце 1 штука.

Спершу шматочки риби потрібно гарненько промити і обсушити на паперовому рушнику. Листкове тісто трошки розкачати (але не сильно, нам не потрібно тонке). Розрізаємо наше тісто на порційні шматочки, в центр кожного викладаємо рибку. Солимо, додаємо спеції, можна трошки капнути олії на рибку. Загортаємо рибу в тісто, краю акуратненько защипуємо. Отримані пиріжки викладаємо на деко, змащене маслом. Тісто злегка наколоти виделкою в декількох місцях, а також зверху помазати збитим яйцем.Випікаємо 15-20 хвилин при 200 градусах — тісто має підрум'янитися, а рибка повністю пропектися.

Просмотров: 788
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, рибку

Рекомендовані рецепти:

Яблучний пай
Молоді кабачки в горіховому соусі
Стручкова квасоля з фаршем
Закуска "Грибна галявина"
Чанахи: рагу по-грузинськи
Помідори, фаршировані курятиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: