Форель в листковому тесті: Шматочок форелі 200 грам Листкове бездріжджове тісто 200 грам Рослинна олія 20 мл Сіль за смаком Спеції за смаком Яйце 1 штука. Спершу шматочки риби потрібно гарненько промити і обсушити на паперовому рушнику. Листкове тісто трошки розкачати (але не сильно, нам не потрібно тонке). Розрізаємо наше тісто на порційні шматочки, в центр кожного викладаємо рибку. Солимо, додаємо спеції, можна трошки капнути олії на рибку. Загортаємо рибу в тісто, краю акуратненько защипуємо. Отримані пиріжки викладаємо на деко, змащене маслом. Тісто злегка наколоти виделкою в декількох місцях, а також зверху помазати збитим яйцем.Випікаємо 15-20 хвилин при 200 градусах — тісто має підрум'янитися, а рибка повністю пропектися.
|