Курячі нагетси: Куряче філе 2 шт Сухарі панірувальні 1 стакан Петрушка 2 ч. л Перець червоний, мелений 0.5 ч. л Гранульований часник 2 ч. л Яйця курячі 2 шт Чіпси 40 шт Борошно пшеничне 1 склянку Перець чорний мелений 1 ч. л Сіль 2 ч. л. Куряче філе помити, насухо витерти паперовим рушником. Розрізати на невеликі шматочки. Приправити за смаком гранульованим часником (1 ч. л.), сіллю (1 ч. л.) і чорним меленим перцем (1 ч. л.). Картопляні чіпси скласти в поліетиленовий пакет і розчавити їх в дрібну крихту з допомогою качалки. Перекласти в піалу. Змішати з панірувальними сухарями, додати сушену петрушку, червоний мелений перець, сіль. У чисту тарілку насипати борошно, невеликий піалі збити яйця. Шматочки курки, обваляти в борошні. Потім занурити в збиті яйця, запанірувати в крихтах чіпсів і сухарів. У сковороді нагріти рослинне масло. Невеликими партіями обсмажити курячі нагетси з двох сторін до золотистого кольору.
|