Головна » Статті » Рецепти

Курячі нагетси
Курячі нагетси:

Куряче філе 2 шт
Сухарі панірувальні 1 стакан
Петрушка 2 ч. л
Перець червоний, мелений 0.5 ч. л
Гранульований часник 2 ч. л
Яйця курячі 2 шт
Чіпси 40 шт
Борошно пшеничне 1 склянку
Перець чорний мелений 1 ч. л
Сіль 2 ч. л.

Куряче філе помити, насухо витерти паперовим рушником. Розрізати на невеликі шматочки. Приправити за смаком гранульованим часником (1 ч. л.), сіллю (1 ч. л.) і чорним меленим перцем (1 ч. л.). Картопляні чіпси скласти в поліетиленовий пакет і розчавити їх в дрібну крихту з допомогою качалки. Перекласти в піалу. Змішати з панірувальними сухарями, додати сушену петрушку, червоний мелений перець, сіль. У чисту тарілку насипати борошно, невеликий піалі збити яйця. Шматочки курки, обваляти в борошні. Потім занурити в збиті яйця, запанірувати в крихтах чіпсів і сухарів. У сковороді нагріти рослинне масло. Невеликими партіями обсмажити курячі нагетси з двох сторін до золотистого кольору.

Просмотров: 482
Категория: Рецепти |
| Теги: курячі, мелений

Рекомендовані рецепти:

Солодкі профітролі
Зефір на десерт
Слойки з яблуками
Налисники на молоці
Манник з цукатами
Смородиновий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: