Листковий салат з куркою, апельсинами і плавленим сиром: Відварне куряче філе 200гРедис 8-10 шт.Апельсини (середні) 2 шт.Капуста (можна замінити пекінською капустою) 200гПлавлений сир 180г (два сирка – по 90г)Яйця 4 шт.Кедрові горіхи (або волоські) 40-50гПетрушка і зелений лук, майонез, сіль.Капусту тонко нарізати, обім'яти з сіллю, добре віджати. Яйця відварити, охолодити, очистити, відокремити білки від жовтків, натерти на дрібній тертці в різні тарілки. Редис вимити, обсушити, нарізати кубиками. Апельсини вимити, очистити, розділити на часточки, очистити від білих плівок, нарізати невеликими шматочками. Зелень вимити, обсушити, дрібно нарізати. Куряче філе нарізати кубиками.Салат викладати шарами: