Головна » Статті » Рецепти


Швидкий тортик: Тісто:яйце 1 штукакефір-1 склянкацукор 0,5 склянкирозпушувач 10 гборошно 1,5 склянкимак 1-2 стіл.ложки (за бажанням).Крем:молоко 1 склянкуяйце 1 штукацукор 1\\2 склянкиборошно 3 стіл. ложкивершкове масло 100 р.Всі сухі продукти для тіста змішати. Яйця збити. У суху суміш додати кефір, добре розмішати і обережно додати збиті яйця. Тісто вилити у змащену форму і випікати при 180-200 градусах приблизно 30 — 40 хвилин.Крем.Розтерти яйця з цукром і борошном, влити молоко і добре перемішати віночком. Поставити на маленький вогонь і варити до загустіння, постійно помішуючи. Остудити. Збити...
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Листковий салат з куркою, апельсинами і плавленим сиром: Відварне куряче філе 200гРедис 8-10 шт.Апельсини (середні) 2 шт.Капуста (можна замінити пекінською капустою) 200гПлавлений сир 180г (два сирка – по 90г)Яйця 4 шт.Кедрові горіхи (або волоські) 40-50гПетрушка і зелений лук, майонез, сіль.Капусту тонко нарізати, обім'яти з сіллю, добре віджати. Яйця відварити, охолодити, очистити, відокремити білки від жовтків, натерти на дрібній тертці в різні тарілки. Редис вимити, обсушити, нарізати кубиками. Апельсини вимити, очистити, розділити на часточки, очистити від білих плівок, нарізати невеликими шматочками. Зелень вимити, обсушити, дрібно нарізати. Куряче філе нарізати кубиками.Салат викладати шарами:
Переглядів: 579
Рецепти | | Коментарі (0)

Запіканка манна на кефірі: 200 гр кефіру200 гр манки50 гр борошна2 яйця100 гр цукрусіль, сода50 гр розтопленого злив.масла.Все ретельно перемішати, вилити у форму. Запікати при 180 С 30 хвилин до рум'яності.
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

Готуємо святковий стіл:
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Сервіровка столу:
Переглядів: 667
Рецепти | | Коментарі (0)

Варене сало: 1 кг сало з проріззю3 ст. л. солі1,5 л. води4 шт. чорного перцю горошкомчорний мелений перець4 зубчики часникуцибулиння3 лаврових листочка.Сало добре натерти сіллю. На м'яку сторону розкласти дрібно рубаний часник. Злегка посипати меленим чорним перцем. Загорнути шкіркою вгору і щільно зв'язати ниткою. Налити в каструлю води, насипати солі, чорний перець горошком, лавровий лист, лушпиння цибулі. Коли вода закипить — витягнути лушпиння. Покласти сало у воду і, коли воно закипить, зменшити вогонь. Варити до готовності близько 1 години, в залежності від величини шматка. Прибрати каструлю з вогню і залишити до повного...
Переглядів: 640
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з консервованої риби: 1 банку консервованої риби (підійде як риба в маслі, так і у власному соку)2 варених курячих яйця; два великих бульби картоплі1 велика варена морквина1 середня головка салатного лука2 – 3 штуки маринованих огірківмайонез не дуже великий жирності – для заправки.Спочатку відваріть картоплю, моркву і курячі яйця. Після цього всі відварені інгредієнти очистіть і наріжте кубиками середньої величини.Ріпчасту цибулю очистіть і гарненько подрібніть його. Також добре подрібніть мариновані огірки. Злийте всю рідина з консервованої риби, після чого саму рибу розімніть за допомогою виделки. Всі складові рибного салату необхідно викладати шарами....
Переглядів: 654
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашня копчена риба: 3 свіжоморожених скумбріїРозсіл — 1 літр води,3 столові ложки без верху солі,півтори столові ложки цукру,2 столові ложки сухої заварки чорного чаю,2 жмені цибулиння.Рибу почистити, вимити, видалити голови і хвости. Приготувати розсіл : у каструлю з водою покласти сіль, цукор, заварку і цибулиння. Довести до кипіння, остудити і процідити. Підготовлені тушки риби викласти в ємність, залити приготовленим розсолом, накрити кришкою і залишити при кімнатній температурі на 4 дні, кожен день вранці і ввечері рибу перевертати. Витягнути рибу з розсолу, перекласти в іншу ємність і зберігати в холодильнику. Особливо з відварною картоплею, квашеною...
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопляні зрази з печінковою начинкою: для зраз:картопля;яйце;2 ст л борошна;сіль.для печінкової начинки: печінка яловича;цибулина;рослинна олія (для смаження цибулі);сіль, перець чорний мелений.А так само панірувальні сухарі, один сирий жовток.Картоплю чистимо, миємо, відварюємо, не забувши посолити. Товчемо. В остигле картопляне пюре додаємо 2 ст л борошна і одне сире яйце. Ретельно вимішуємо. Маса повинна вийти еластичною і добре відлипати від рук.Готуємо начинку. Печінка відварюємо. Подрібнюємо блендером (можна пропустити через м'ясорубку). Цибулину чистимо, дрібно ріжемо, обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості. З'єднуємо печінку з цибулею, солимо і перчимо. Додаємо пару ст...
Переглядів: 596
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадний мус з хурмою: 1 хурма,25 грам цукру,20 мл кленового сиропу,2 ст. л. какао порошку,3 ст. л. лимонного соку.Візьміть хурму (бажано сорти шарон) і гарненько вимийте її. Просушіть і очистіть від шкірки. Наріжте кубиками. Потім пюрировать кілька хвилин за допомогою блендера. Додати 1 ст. л. кленового сиропу і 1 ст. л. цукру. Гарненько збити отриману масу. Потім в отримане пюре додати какао порошок частинами. Ще раз збити. Отриманий шоколадний мус з хурмою викласти в креманку і охолодити в морозильній камері протягом 15 хвилин. Перед подачею на стіл прикрасити стружкою з білого шоколаду і малиною. Подавати...
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 201-210 211-220 221-230 231-240 241-250 ... 4691-4700 4701-4708